Aanmelding geopend: ren de RegioRun (virtual run)

regiorun

Wij van Girls Run The World reizen normaal flink wat af. Alleen nu niet. Iedereen moet zich aanpassen. Er gebeuren heftige dingen om ons heen. Wij beseffen nu des te meer dat onze eigen omgeving ook heel mooi is. We zien veel lokale ondernemers die het moeilijk hebben. We willen iets doen! Graag roepen we jou en al onze lezers op om je eigen regio te promoten. Daarom organiseren wij de RegioRun. Een virtuele run die je mag hardlopen, wandelen, fietsen, skaten, kruipen of schaatsen. Uiteraard zullen wij zelf onze regio ook promoten. Wij gaan hele mooie prijzen uit onze regio’s weggeven aan de deelnemers. Dus iets tofs uit de kleurrijke Bollenstreek, uit het mooie Noord-Holland en uit de bruisende stad Rotterdam! Daarover later meer!

Hoe doe je mee aan de RegioRun?

Je kunt je inschrijven voor de RegioRun via het formulier onderaan deze website t/m 18 april. Je kunt meedoen door virtueel te rennen, kruipen, fietsen, wandelen, schaatsen of skeeleren tussen 18 en 30 april. Hoeveel kilometer je loopt, bepaal je zelf! Voor jouw deelname betaal je 12,50 euro. Als je je inschrijft via het inschrijfformulier op deze pagina, krijg je een Tikkie om te betalen.

Wat levert jouw deelname aan de RegioRun op?

Natuurlijk krijg jij van ons een toffe medaille. Ook maak je kans op toffe prijzen (alvast voor na corona, als de maatregelen zijn versoepeld), namelijk:

  • Een midweek/weekend het luxe Vakantiepark Duinrust in Noordwijk in het laagseizoen
  • Twee entreekaartjes voor de Euromast
  • Twee entreekaartjes voor de Keukenhof in 2021
  • En te gekke sportoutfit van Rogelli

Daarnaast zullen wij alledrie een gedeelte van de winst investeren in onze eigen regio. Want wij vinden onze lokale ondernemers een enorm goed doel. Daarover later meer.

Wat is de bedoeling van de RegioRun? (geen verplichting!)

Wij willen graag dat je je eigen regio promoot. Dus waarom zouden mensen daarnaartoe moeten als we weer mogen reizen. Wij, en zeker ook jouw regio, vinden het superleuk als je iets uit jouw regio promoot. Dat kan een prachtig natuurgebied zijn, de lokale kaasboer of het toffe restaurant waar je langsloopt tijdens je hardlooprondje. Hoe maak je kans op prijzen? Tag ons in een post (geen story) op Facebook of Instagram @girlsruntheworld.nl en plaats de hashtag #regiorun. Zorg er wel voor dat je profiel openbaar is, anders kunnen wij de foto niet zien. Wie weet win jij wel een van onze toffe prijzen uit “onze regio”. Alle tags delen we natuurlijk ook in onze stories!

INSCHRIJVING GESLOTEN

Laten we iedereen zo goed mogelijk helpen in deze tijd waarin we steeds meer beseffen hoe waardevol sommige simpele dingen zijn. Belangrijk is dat we ons houden aan de 1.5 regel, ook tijdens het hardlopen. Loop bij voorkeur alleen, op rustige plekken en het liefst op tijdstippen dat er weinig mensen op straat zijn. Doe jij ook mee aan onze RegioRun?

Femke de Jager

Enthousiast en ontdekken staat hoog in het woordenboekje van Femke (34). Naast gek op hardlopen is ze ook gek op Duitsland. Een kleine 3 jaar woonde ze in Berlijn en daarnaast heeft ze jarenlang vele plekjes in Duitsland mogen ontdekken, tijdens haar werk als inkoper Duitsland, Luxemburg, België en de Franse Elzas in de reisbranche. Soms hoef je helemaal niet ver te reizen om leuke plekken te ontdekken. Trek je schoenen aan en ga een keer linksaf in plaats van rechtsaf!

More Posts

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *