Afrikaanse spirit in de Hollandse duinen

Review Lornah-Girls Run The World Team

Hardlopen in Afrika is rennen in de allesverzengende hitte, over zandpaden en groene velden, maar ook langs de kust. De Keniaanse kustlijn met hagelwitte stranden strekt zich ruim 400 kilometer lang uit van de grens met Tanzania tot de grens met Somalië. Vandaag zijn wij ook op het strand, maar dan in Langevelderslag bij Noordwijk, om de nieuwe collectie van Lornah Sports te testen tijdens onze fotoshoot.

Hollands weer en de Afrikaanse spirit

De weken voor de shoot is het warm  broeierig zomerweer, ideaal om te poseren in de nieuwe zomercollectie op het strand. Maar vanmorgen miezert het en is het grijs, typisch Hollands weer. In de prachtige sportkleding voelen wij echter de Afrikaanse spirit en laten wij ons niet ontmoedigen door een beetje minder weer. Als we aankomen bij het strand is het droog en zijn de zee en de lucht bijna één door de zeemist. “Dit geeft misschien wel een bijzonder tintje aan deze shoot”, lacht onze huisfotograaf Annemieke onze twijfels weg.

GRTW Lornah - GRTW rent ver

Uitgestrekte zandvlakte

Na enkele foto’s op het strand zoeken we snel een mooi plekje in het duin op om zoveel mogelijk beschut te zijn tegen de wind. “Wat is het hier mooi”, zeggen we tegen elkaar. Het uitgestrekte duinlandschap doet denken aan een uitgestrekte Afrikaanse zandvlakte met heuvels en her en der groene struiken. We rennen over duinpaadjes, poseren in duinpannen en voelen ons prettig in de fleurige kleding van Lornah Sports.

Review Lornah - GRTW rent

De collectie van Lornah Sports
Femke – draagt de AYO TANK TOP MELON en de AFIYA SHORT ZWART/MELON

Review Lornah - Femke rent

“De mensen die mij kennen van het hardlopen, weten dat ik fan ben van hemdjes en korte broeken. Dus voor de nieuwe collectie van Lornah heb ik uiteraard, ondanks dat het geen zonnig weer is, ook vandaag voor een korte combi gekozen. Net zoals de kleding uit de andere collectie van Lornah zit de outfit weer super fijn. De kleuren vind ik echt prachtig bij elkaar gezocht. Je ziet de printjes overal bij de setjes terug komen. Kom maar op met die zomerse marathontrainingsloopjes!”

Marjolein – draagt de FARJIKA T-SHIRT MELON en de HALISA LONG TIGHT ZWART/MELON

Review Lornah - Marjolein rent

“Ik wilde al heel lang een tight met een leuk printje kopen, maar durfde het vaak toch niet aan en dan ging ik weer voor de veilige neutrale optie. Deze kleurrijke hardloopbroek van Lornah heeft me toch overtuigd! Hij valt heerlijk op, maar net niet te veel. En bovendien is de pasvorm perfect en zakt hij niet af tijdens het hardlopen. De zalmkleur van het shirt is uniek en kan ik – vind ik zelf – goed hebben nu ik al een beetje gebruind ben. Het is weer een prachtig setje waar ik veel medehardloopsters jaloers mee kan maken!”

Eleni- draagt de HESHIMA LONG SLEEVE ZWART/MELON  en de HALISA LONG TIGHT ZWART/MELON

Review Lornah - Eleni rent

“Vandaag ben ik blij dat ik de enige ben met een shirt met lange mouwen. Deze is heerlijk op dagen zoals vandaag, als het iets kouder is. De pasvorm is prima voor iets kleinere meiden zoals ik, want de mouwen zijn niet te lang. Het fijne aan de tight is dat deze lang, zoals bij mij, gedragen kan worden, maar bij lange meiden ook top staat als de tight iets boven de enkels valt. Het setje moet ik voor mijn (warme) wereldreis de komende maanden even opbergen, maar bij terugkomst in de Nederlandse winter, zal dit setje goed van pas komen.”

Esmar – draagt de AYO TANK TOP WIT en de AFIYA SHORT ZWART/MELON

Review Lornah - Esmar rent

“De combinatie van de witte tank top met het fleurige broekje vind ik echt geweldig. De tank top zit lekker los. Het is prettig dat hij wat langer is, zodat je er heerlijk in kunt bewegen zonder dat de top opkruipt of te strak zit. Het fleurige patroon van het broekje komt terug in de randjes van de tank top die daardoor extra uitstraling krijgt. Ik word hier helemaal blij van en weet zeker dat ik dit graag zal dragen. Niet alleen met hardlopen, maar ook als ik naar de sportschool ga.”

Bedankt Lornah Sports voor de fijne samenwerking en de mooie outfits.

Esmar van Langen

Esmar is 40-plusser, moeder en verslaafd aan hardlopen en reizen. Ooit gaat ze de hele marathon lopen...

More Posts

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *