Ga jij met ons mee op reis naar Aken? + WINACTIE

Girls Run The World

Wij hebben heel leuk nieuws! Wij zijn een leuke samenwerking aangegaan met Fly & Run. Fly & Run organiseert hardloopcitytrips naar de leukste Europese steden. Een perfecte match met onze blog! En nu komt het leukste: wij organiseren in samenwerking met Fly & Run een hardloopdagtrip naar het Duitse Aken en jij kunt mee!

Kan je je nog herinneren dat Eleni een tijdje geleden voor één dag op en neer naar Parijs ging om hard te lopen? Lees haar verhaal hier terug. Zoiets gaan wij dus weer doen!

Wanneer?

Op zaterdag 27 januari 2018!

De Dom van Aken
De Dom van Aken
Wat gaan we doen?

Samen met Femke, Esmar en Eleni (Marjolein is helaas op vakantie en kan niet mee) volg je hardlopend het spoor van Karel de Grote in Aken, net over de grens bij Maastricht. Wij halen je op vanaf de opstapplaatsen: Zwolle, Utrecht, Eindhoven en Maastricht. Vanuit daar reis je samen met ons in een busje naar Aken. Tijdens de busreis krijg je een ontbijtje.

Eenmaal aangekomen in Aken trekken wij onze hardloopkleren aan en duiken we de stad in. Al hardlopend komen we langs de mooiste plekjes van de stad.

Om 14.00 uur staat er een kleine lunch voor ons klaar in een karakteristiek Duitse lunchroom. Na deze korte onderbreking gaan we de stad verder verkennen en staat er een leuke parktraining op het programma. Natuurlijk kan daarna heerlijk uitgerust worden met een warm drankje en bezichtigen we de stad bij het vallen van de avond.

De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner, voordat we weer naar huis vertrekken.

Uiteraard nemen we onderweg genoeg tijd om de mooiste Instagramfoto’s te maken. Zoals deze uit Parijs:

Hardlopen tijdens een citytrip

Let op: om mee te kunnen hoef je geen ontzettend goede conditie te hebben. Wij passen de snelheid aan aan de groep. We nemen onderweg genoeg pauzes. Het gaat om de fun.

Inclusief
 • Retourtje met de bus
 • Hardlooptraining op bijzondere plekken
 • Ontbijt
 • Foto’s achteraf te downloaden
 • Een ontzettend leuk dag!
Exclusief
 • Lunch, diner en overige drankjes zijn voor eigen rekening.
Optioneel
 • Fotoboek Aken: € 19,95 per boek
Kosten

Inclusief busreis, ontbijt en hardlooptour door de stad: € 59,00 per persoon
Exclusief busreis en ontbijt: € 49,00 per persoon

Ga jij met ons mee? Dat zouden wij ontzettend leuk vinden!

Meld je nu aan als je zeker wil zijn van een (betaald) plekje op onze reis! Scroll nog even door voor de winactie. Wij heten dan wel Girls Run The World, maar mannen zijn uiteraard ook welkom!

WIJ ZITTEN VOL! HOUD ONZE SITE IN DE GATEN VOOR NIEUWE REIZEN!

Winactie

Ja, jij kunt met ons mee! Wij geven ook 1 gratis plekje op onze reis weg. Wat moet je daarvoor doen?

Eleni Hoefsloot

Na een baan als redacteur bij een reisvakblad en een wereldreis van zeven maanden kan je wel zeggen dat Eleni (28) graag de wereld ontdekt. Het liefst op hardloopschoenen natuurlijk. Haar grote droom: de New York Marathon samen met haar zusje uitlopen.

More Posts

Follow Me:
LinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

23 reacties

 1. Wat een leuke actie! Reizen en hardlopen heb ik nog nooit zo concreet op 1 dag tegelijk gedaan, en super gezellig met een groep door een mooie stad! Natuurlijk vind ik het óók erg leuk om een aantal medecursisten van Reisjournalistiek te gaan ontmoeten 😉

 2. Sinds februari ben ik lid van een hardloopgroep en ik had de pagina van Fly & Run al eens voorbij zien komen. Dus had al de intentie om in 2018 een keer mee te gaan. Nu dit georganiseerd wordt door mijn collega-cursisten ga ik zeker mee, want eindelijk kunnen we elkaar eens ‘in het echie’ ontmoeten en dat wordt zeker gezellig! Daarbij heb ik dit event direct doorgestuurd naar de rest van de hardloopgroep, met een beetje geluk krijgen we gezelschap van meer gezellige Limburgers! 😉

 3. Wat een stoere leuke actie! Ik geef zelf looptraining en zou het enorm leuk vinden om op deze manier eens als deelnemer mee te gaan en doen. Een mooie ervaring en tevens kan ik daarna andere inspireren met jullie mee te gaan.

 4. Jaaaaaa leuk verjaardagskado…24 januari ben ikj arig dus waar beter een taartje eten dan in Aken 😉
  Plus hardlopen in het buitenland staat op de wensenlijst, mooi begin dit!

 5. Running and traveling, wat een goede combinatie! Het lijkt me supertof om met jullie hard te lopen in Aken zodat ik weer een bucketlistgoal kan afstrepen; hardlopen in het buitenland!

 6. Wat een super leuke actie.

  Wij plannen dagelijks een transport om te lossen/laden in Aken/Aachen dus zou leuk zijn om er zelf heen te gaan ipv iemand anders erheen te sturen
  Al meerdere keren gehoord dat het een leuke stad is.

  Fingers crossed ☺️☺️

 7. Om eens uit m’n comfort zone te rennen. Wat zou dit super zijn om te winnen en mee mogen beleven. Vreemde stad, vreemde mensen met dezelfde passie en enthousiasme. Eens iets anders dan de standaard en het vertrouwde…..spannend! Groet, Rebecca

 8. Wauw, wat een gave actie!
  Het lijkt me heel bijzonder om deze dag mee te mogen maken.
  Wat een kans om met een enthousiaste groep mensen te gaan hardlopen in een nieuwe omgeving!
  Nooit gedaan, het lijkt me ontzettend tof!
  En dan nu duimen voor mezelf 😉

 9. Omdat er letterlijk geen betere manier is om een stad te leren kennen, dan dit al hardlopend te doen met een super leuke groep mensen. Wat een leuk idee en wat gaaf om daar bij te zijn. Fingers crossed.

 10. Hoe cool!
  Vroeger vond ik hardlopen alles behalve ontspanning. Misschien mede omdat het verplicht was tijdens het sporten op hoog niveau. Voor nu na 2 zwangerschappen zweer ik bij hardlopen! Even heerlijk ontspannen sporten, hoofd leeg maken, lekker muziekje, genieten van de natuur en gewoon even niets moet alles mag me time. Super cool om zo iets te mogen winnen en vooral zo ver van huis te mogen lopen en vooral genieten. En een extra verjaardags cadeau (20-1 jarig)

 11. Ik houd van hardlopen op een ontspannen manier om daarmee twee vliegen in 1 klap te slaan. Ga regelmatig met vriendinnen erop uit maar altijd binnen de landsgrenzen. Ik wil wel eens de ervaring meemaken van een buitenlandse run en nieuwe mensen ontmoeten. Ik wil dus graag mee naar Aken.

 12. Wauw! Wat ontzettend leuk! Ik ga heel graag mee. Ik ontdek graag nieuwe plekken (om hard te lopen), maar ook graag nieuwe mensen. Wat super om dit te combineren in een fantastische dag! Ik sta al te trappelen

 13. Wat een ontzettend leuke manier van hardlopen.
  Ik zou dit graag een keer ervaren met jullie.
  Girlsruntheworld rulls!!
  (Ook al ben ik met mijn 47 niet echt meer te vangen onder het kopje GIRL)

 14. Ik zou heel erg graag met jullie mee willen lopen in Aken eind januari want het lijkt me ontzettend gezellig om met een grote groep door een onbekende stad te rennen! Mijn motivatie om hard te lopen is een beetje verdwenen afgelopen weken want mijn hardloopmaatje is geblesseerd, ik ben al een paar keer nat geregend (en had het de rest van de dag koud) en ik heb nog geen leuk hardloopevenement gepland maar een hardloop reisje winnen is natuurlijk een perfecte reden om toch lekker door de trainen dus ik hoop dat ik win!

 15. Helemaal leuk en wat een top actie. Ben herstellende van een beknelde zenuw en kan begin januari weer gaan beginnen. Dit reisje zo mooi begin zijn en fijn om ervaringen op te doen. Hope to win

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *