Girls Run Online – April 2018

Girls Run Online April

Geregeld komen we online mooie verhalen tegen. Vrouwen die ons inspireren, hardloopverhalen met een bijzondere bestemming, nieuwe initiatieven of gewoon iets wat ons opvalt. Dit delen we graag met jullie, want hardlopen en de mooiste plaatsen ontdekken doen we samen. April doet wat hij wil en zo was het ook deze maand waarin prachtig weer werd afgewisseld met kou en regen. Lees je mee met de zonnige en koude hardloopverhalen van april?

Nicole Vorderman en de NN Rotterdam Marathon

De NN Rotterdam Marathon was het hoogtepunt van april voor veel hardlopers. Het was ongekend warm en de lopers hadden last van de warmte. Nicole Vorderman van  Nicole loopt hard ook, maar ze haalde de finish en had aan het eind nog vocht genoeg over om tranen met tuiten te huilen toen ze haar trotse vader zag staan. Een emotionele blog is het resultaat.

Girls Run Online - April - Rotterdam marathon

Hardlopen in de zon: smeren!

Hardlopen in de zon is heerlijk, maar vergeet niet te smeren.  Ilona Joesten van Dutch Runnergirls legt in haar blog ‘Beware of the Sun’ uit waarom dit zo belangrijk is en geeft je 3 zonnige tips.

Girls Run Online April - hardlopen in de zon

De marathon is gelopen en dan?

Velen van ons hebben deze maand een marathon gelopen. Japke Janneke liep de marathon van Londen in een prachtige tijd. Als je zo lang traint voor een marathon kun je je na de marathon een beetje doelloos voelen. Waar train je nu eigenlijk nog voor? Japke Janneke vertelt hoe zij deze after-marathon-dip bestrijdt.

Girls Run Online April - after-marathon-dip

Hardlopen op de Noordpool

Als je niet van hardlopen in de zon houdt kun je natuurlijk ook in de kou gaan rennen. Op de Noordpool liepen deze maand 47 mensen de Noordpool marathon bij -33 graden Celsius. En dat de marathon gewonnen werd door een Griek, gewend aan alleen maar zon, is wel heel bijzonder. Bekijk hier het filmpje over deze barre tocht.

Niets is onmogelijk als je er blij van wordt

Het gevoel van ’trots om een hardloper te zijn’ zal iedereen herkennen. Joanne van Join My Road deed mee aan Speed Project in het UNDO team in de woestijn van Las Vegas en bewijst dat alles mogelijk is als het je maar f**** happy 🖤 maakt! Lees hier haar mooie gedachten na de race.

Girls run Online - April - speed project

Ben jij online een bijzonder hardloopverhaal tegengekomen? Of heb je zelf een indrukwekkend verhaal te vertellen in een volgende editie van Girls Run Online? Laat het ons weten in de comments hieronder of stuur een mailtje naar info@girlsruntheworld.nl.

Esmar van Langen

Esmar is 40-plusser, moeder en verslaafd aan hardlopen en reizen. Ooit gaat ze de hele marathon lopen...

More Posts

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *