Girls Run Online – augustus 2017

GirlsRunOnlineAugustus

Geregeld komen we online mooie verhalen tegen. Vrouwen die ons inspireren, hardloopverhalen met een bijzondere bestemming, nieuwe initiatieven of gewoon iets wat ons opvalt. Dit delen we graag met jullie, want hardlopen en mooiste plaatsen ontdekken doen we samen. Girls runnen niet alleen de wereld, maar ook online laten we van ons horen. Lees mee.

Hoogste atletiekbaan van Londen

Ga jij toevallig binnenkort op citytrip naar Londen? Neem dan zeker je hardloopschoenen mee! In de stad is een 150 meter lange atletiekbaan geopend op het dak van een kantorenpand. Het uitzicht is er prachtig als wij de foto’s mogen geloven. Rondom is een glazen wand geplaatst, zodat je geen last hebt van de wind. Bekijk snel het filmpje op losseveter.nl. Ziet het er niet gaaf uit?

Hardlopen Londen

Het geheim voor een snelle marathon

Marjolein en Eleni liepen dit en vorig jaar allebei voor het eerst een marathon. Femke gaat dit jaar voor haar eerste. Voor een snelle eindtijd gaan wij (nog) niet, uitlopen is het doel. Maar heb jij nou al meerdere marathons gelopen en wil je je eindtijd verbeteren? Charlies-travels.com deelt het geheim! Zo zouden alle snelle topsporters trainen in Iten, Kenia. Dat zou heel goed kunnen, want ook Lornah Kiplagat heeft een trainingskamp in deze stad én haar snelste eindtijd op de marathon is 2:22:22 (mooie tijd he!). Wist je dat wij Lornah binnenkort interviewen over haar trainingskamp? Houd onze blog dus goed in de gaten!

Zweten tijdens het sporten

Ja, goede vraag. Waarom zweten we eigenlijk tijdens het sporten? De een veel en de ander weinig. Marit van fitwithmarit.nl zocht het uit. Wist je dat mannen bijvoorbeeld gemiddeld meer zweten dan vrouwen? Hebben wij even geluk! Stiekem is het zweten helemaal zo erg nog niet. Daardoor weet je in ieder geval dat je een goede work-out hebt gehad.

Hardlopen zweten

Ben jij online een bijzonder hardloopverhaal tegengekomen? Of heb je zelf een indrukwekkend verhaal te vertellen in een volgende editie van Girls Run Online? Laat het ons weten in de comments hieronder of stuur een mailtje naar info@girlsruntheworld.nl.

Eleni Hoefsloot

Na een baan als redacteur bij een reisvakblad en een wereldreis van zeven maanden kan je wel zeggen dat Eleni (28) graag de wereld ontdekt. Het liefst op hardloopschoenen natuurlijk. Haar grote droom: de New York Marathon samen met haar zusje uitlopen.

More Posts

Follow Me:
LinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *