Girls Run Online – December 2018

Girls Run Online december

Moeten jullie jezelf deze weken ook van de bank af slepen voor een run? De donkerste maand zit er gelukkig alweer bijna op en in het nieuwe jaar gaan we allemaal weer vol goede moed aan de slag, toch? Maar deze topverhalen van afgelopen maand willen we eerst nog even met jullie delen.

Medailles. Meer dan een stukje metaal.

Ook zo fan van de #medalmonday op Instagram? Hardlopers laten massaal hun medaille zien die ze dat weekend ervoor gekregen hebben voor een wedstrijd. Fanatiekelingen posten zelfs foto’s van wanden vol met medailles. Celeste schreef een prachtige blog over wat medailles voor haar betekenen. Het zijn namelijk haar herinneringen.

https://www.instagram.com/p/BrDk9g_ldCM/

Reggae Marathon in Jamaica

Over medailles gesproken: hoe leuk is deze van de Reggae Marathon in Jamaica? Kun je het jezelf voorstellen? Hardlopen op een tropisch eiland met alleen maar reggaemuziek onderweg? Sunny Schippers (@mistermarathon) heeft al 65 marathons in 32 landen gelopen en deze lijkt ons toch ook wel erg tof!

https://www.instagram.com/p/Bq4-utRAAhH/

Coast to Caost Dubai

177 kilometer, 3 ultralopen in 4 dagen. En dan ook nog eens een groot gedeelte door de woestijn. Welke gek begint daar überhaupt aan?! Manon (@manon_runs) is de bikkel die wij afgelopen dagen met bewondering hebben gevolgd. Wat een prestatie zeg. Je leest haar belevenissen in deze blog en binnenkort interviewen wij deze topper ook. Manon, nu moet je lekker gaan nagenieten en uitrusten en we hopen samen met jou op een goed herstel!

https://www.instagram.com/p/BrkrNCAAArb/

Een marathonbaby!

Maandenlang hebben we kunnen zien hoe Irene met haar zwangere buik door bleef gaan met hardlopen. Respect daarvoor! Inmiddels is ze bevallen van een dochtertje Liv. Gefeliciteerd!

https://www.instagram.com/p/Bq2DzRRgnJk/

Ben jij online een bijzonder hardloopverhaal tegengekomen? Of heb je zelf een indrukwekkend verhaal te vertellen in een volgende editie van Girls Run Online? Laat het ons weten in de comments hieronder of stuur een mailtje naar info@girlsruntheworld.nl.

Marjolein Koster

Marjolein (28) is een enthousiaste hardloper en reiziger. Nog maar een paar jaar geleden begon ze met hardlopen en inmiddels gaat ze nooit meer zonder hardloopschoenen op pad. De vrijheid en het avontuur van nieuwe plekken ontdekken zorgen ervoor dat ze elke keer weer op bijzondere bestemmingen terechtkomt.

More Posts - Website

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *