Girls Run Online – Februari 2018

GirlsRunOnlineFebruari2018

Geregeld komen we online mooie verhalen tegen. Vrouwen die ons inspireren, hardloopverhalen met een bijzondere bestemming, nieuwe initiatieven of gewoon iets wat ons opvalt. Dit delen we graag met jullie, want hardlopen en mooiste plaatsen ontdekken doen we samen. Girls runnen niet alleen de wereld, maar ook online laten we van ons horen. Met deze maand een halve marathon in Marokko, marathons rennen met zes kinderen, als eerste finishen en de Texel Trail. Lees je mee?

Marrakech halve marathon

Oh, wat is dit gaaf! Kelly van runninggirls.nl liep eind januari de halve marathon in Marrakech. Een prachtige route langs palmbomen, vol enthousiaste supporters en in een fantastische stad. Haar wedstrijdverslag nam me weer even mee naar Marrakech, waar ik vorig jaar ook hardliep.

https://www.instagram.com/p/BefpSzrHPJr/?taken-by=runninggirls.nl

Marathons rennen en voor zes kinderen zorgen

Lisanne Langerijs is moeder van zes kinderen en finishte 25 februari de marathon in Tokio. Wauw, wat een prestatie! In het Dagblad van het Noorden vertelt ze in een interview over hoe ze de zorg voor zes kinderen combineert met het rennen van marathons. Daar kunnen wij alleen maar heel veel respect voor hebben. Lees het interview hier op Blendle.

Interview Lisanne Langerijs - Dagblad van het Noorden

Nieuw pr op de Tokio Marathon

De marathon in Tokio lopen is al een mega prestatie op zich, maar als je dan ook nog je pr aanscherpt met 42 minuten (!): wauw! Marianne van crossmediagirlontherun.com deed het. Wat een droom! Gefeliciteerd!

https://www.instagram.com/p/Bfm5MQuF7en/?taken-by=crossmediagirlontherun

Van langzaamste loper naar podiumplaats

Sanne, gastblogger van run-waygirls.nl, vertelde begin februari tijdens een raceverslag dat ze vaak de langzaamste loper is. Niet de langzaamste van het parcours, maar de langzaamste van het clubje mannen met wie ze samen rent. Het deed me denken aan mijn laatste paar hardlooptrainingen met twee mannen. Ik kan ze eigenlijk niet bijhouden en loop mezelf omver. Dat gevoel is echt niet fijn. Extra trots was ik dan ook toen ik Sanne’s nieuwste wedstrijdverslag van de Hilvernal Trail las. Een podiumplek, en niet zomaar één, voor de voorheen langzaamste loper. Gefeliciteerd!

https://www.instagram.com/p/Bfbp3dyAYGf/

Hardlopen op Texel

Over hardlopen op mooie plekken gesproken: Nora van milesandmore.com liep deze maand voor de vijfde keer de Texel Trail. Voorgaande jaren stond ze aan de start van de 26 kilometer, maar door een vervelende blessure liep ze dit jaar de 15,4 kilometer. Enorm knap! Lees haar leuke wedstrijdverslag met filmpje zeker terug. Deze run gaat op ons verlanglijstje voor volgend jaar.

https://www.instagram.com/p/BfTXXCnHMaB/?taken-by=nora_milesandmore

10-kilometerwedstrijd in Cannes

Jessica Oosterloo liep de 10 kilometer in Cannes in 35 minuten en 28 seconden. Wat een ontzettend snelle tijd. Ze werd daarmee vierde, achter iemand uit Kenia, Ethiopië en Frankrijk. Gefeliciteerd!

https://www.instagram.com/p/Bfn0pajgdOr/?taken-by=jessicaoosterloo

Ben jij online een bijzonder hardloopverhaal tegengekomen? Of heb je zelf een indrukwekkend verhaal te vertellen in een volgende editie van Girls Run Online? Laat het ons weten in de comments hieronder of stuur een mailtje naar info@girlsruntheworld.nl.

Eleni Hoefsloot

Na een baan als redacteur bij een reisvakblad en een wereldreis van zeven maanden kan je wel zeggen dat Eleni (28) graag de wereld ontdekt. Het liefst op hardloopschoenen natuurlijk. Haar grote droom: de New York Marathon samen met haar zusje uitlopen.

More Posts

Follow Me:
LinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *