Girls Run Online – Januari 2019

GirlsRunOnline_jan2019

De start van het nieuwe jaar betekent voor de meeste hardlopers nieuwe doelen en ook nieuwe kansen. Te gekke runs werden gelopen en fantastische dromen kwamen uit. Voor de rubriek Girls Run Online zetten we deze mooie hardloopverhalen uit januari voor je op een rij. Lees je mee?

Natalie en de Dopey Challenge in Disney Amerika

Natalie had een grote droom en besloot eind vorig jaar spontaan dat het tijd was om haar droom te laten uitkomen. Ze ging naar Disney World Amerika en liep in vier dagen achter elkaar een race van 5 km, 10 km, een halve marathon en als klap op de vuurpijl een hele marathon. Een grote prestatie, die voor Natalie een bijzondere en verdrietige wending kreeg, toen ze te horen kreeg dat zij haar lieve katje Simba moest laten inslapen terwijl zij in Amerika was. Bekijk zeker even de foto’s op Instagram van deze topper.

https://www.instagram.com/p/Bs5T6QLgP8b/

Protestloop tegen aanrader

In de regio Enschede en Hengelo was afgelopen tijd een serieaanrander actief. Emma van Geel durfde hierdoor niet meer buiten te hardlopen. Niet oké en daarom organiseert ze vanavond een protestloop. Wij wensen haar veel succes en hopen dat de aanrader snel kan worden opgepakt, zodat iedereen weer veilig buiten kan sporten.

https://www.instagram.com/p/BtSss5NgM-u/

Rennen door een wijnkelder in Moldavië

Toen ik besloot om voor Girls Run The World een overzicht te maken van de leukste wijn- en bierruns in 2019 kwam ik er steeds meer tegen. Wat zijn er toch veel! Ik ben ook gek op runs die eigenlijk geen wedstrijd zijn, maar een funrun. Toen Marjolein vertelde dat ze mee zou gaan doen aan de Milestii Mici Wine Run in Moldavië, was ik stiekem wel een beetje jaloers. En nu haar blog over deze mooie run online staat, weet ik zeker dat ik ook een run uit het lijstje wil lopen. Gelukkig gaat dat ook gebeuren, want op 26 mei loop ik de Brewery Run in Rotterdam. En goed nieuws: binnenkort geven wij 4 (!) startbewijzen weg!

wine run milestii mici Moldavie

Strijd met de elementen in Egmond aan Zee

Januari was de maand van sneeuw en kou. Gelukkig lieten veel hardlopers zich niet tegenhouden, maar gingen ze de strijd aan met de elementen. Frouke van de Runningangels stond voor de vierde maal aan de start van de Egmond Halve Marathon. Volgend jaar een jubileum! Ben jij er ook bij?

https://www.instagram.com/p/BsnxpVRAbxx/

Zeven marathons op zeven continenten in zeven dagen

Het klinkt als een bizar plan en dat is het waarschijnlijk ook. Arno en Meriem van Triest willen in zeven dagen zeven marathons lopen op zeven continenten tijdens hun huwelijksreis. Slapen doen ze in het vliegtuig. Op 31 januari beginnen ze met de marathon in Novo (Zuidpool) en op 6 februari sluiten ze af met de marathon in Miami. Gaan ze het halen? Wij zijn benieuwd!

Ben jij online een bijzonder hardloopverhaal tegengekomen? Of heb je zelf een indrukwekkend verhaal te vertellen in een volgende editie van Girls Run Online? Laat het ons weten in de comments hieronder of stuur een mailtje naar info@girlsruntheworld.nl.

Eleni Hoefsloot

Na een baan als redacteur bij een reisvakblad en een wereldreis van zeven maanden kan je wel zeggen dat Eleni (28) graag de wereld ontdekt. Het liefst op hardloopschoenen natuurlijk. Haar grote droom: de New York Marathon samen met haar zusje uitlopen.

More Posts

Follow Me:
LinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *