Girls Run Online – Januari

Geregeld komen we online mooie verhalen tegen. Vrouwen die ons inspireren, hardloopverhalen met een bijzondere bestemming, nieuwe initiatieven of gewoon iets wat ons opvalt. Dit delen we graag met jullie, want hardlopen en mooiste plaatsen ontdekken doen we samen. Girls runnen niet alleen de wereld, maar ook online laten we van ons horen. Lees je mee?

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer bijna op. Januari was de maand van de halve marathon van Egmond aan Zee. En natuurlijk was het de maand van de eerste storm van dit jaar met code rood, waardoor we een ochtendje bijna of niet konden lopen.

Halve marathon van Egmond

Marit van Fit with Marit is een van de vele runninggirls die net als onze Femke de halve marathon van Egmond heeft gelopen. In haar blog lees je hoe zij het loodzware parcours heeft ervaren en ook nog is gefinisht in een prachtige eindtijd.

Girls Run Online - Fit with Marit

Hardlopen in Brazilië

Terwijl het hier waait en regent is Amanda van Eat.Run.Love alweer teruggekeerd naar Brazilië waar ze sinds de zomer van 2017 woont. In tropische temperaturen bereidt ze zich voor op de marathon van Rio de Janeiro. Lees mee over de verschillen tussen hardlopen in Nederland en Brazilië en de korte broekjes van de Braziliaanse mannen.

Girls Run Online - Amanda

Gaby gaat trouwen

2018 is goed begonnen voor ASICS Frontrunner Gaby van Gaby Runs The World. Op Instagram zien we een romantische foto waar Gaby op haar verjaardag gevraagd wordt door haar vriend in de zandduinen van Dubai. Gefeliciteerd Gaby en heel veel geluk gewenst samen!

Girls Run Online - Gaby

Eleni rent in kleurrijk Marokko

Een ander fleurig plaatje waar wij heel vrolijk van worden is de foto van onze eigen Eleni die rent in Fez in Marokko. Wil je weten hoe het is om daar te rennen en waarom Eleni vergeleken wordt met een Berber-meisje lees dan haar inspirerende blog.

Hardlopen in Fez

Shivaz rent elke dag

Volgen jullie @shivaz.life al? Deze runninggirl rent sinds 26 november 2015 elke dag. Daar kunnen wij alleen maar respect voor hebben. Deze maand rent zij ook om geld in te zamelen voor het goede doel, wat een topper!

Girls Run Online - Shivaz

Ben jij online een bijzonder hardloopverhaal tegengekomen? Of heb je zelf een indrukwekkend verhaal te vertellen in een volgende editie van Girls Run Online? Laat het ons weten in de comments hieronder of stuur een mailtje naar info@girlsruntheworld.nl.

Esmar van Langen

Esmar is 40-plusser, moeder en verslaafd aan hardlopen en reizen. Ooit gaat ze de hele marathon lopen...

More Posts

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

3 reacties

 1. Hee wat leuk dat ik word genoemd! 🙂 Ik kende jullie blog nog niet. Ik train trouwens voor de hele marathon, niet de halve (oef..).
  En ben altijd bereid om hardlooptips voor Brazilië te geven 🙂

  1. Hi Amanda! Dank voor je berichtje. Sorry, ik heb t meteen aangepast in de hele marathon hoor! Enne, misschien kunnen we je een keer interviewen als je de hele gelopen Hebt?

   Groetjes Esmar
   Girls Run The World

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *