Girls Run Online – Juli & Augustus

Girls Run Online juli augustus

Gelukkig hebben we nog af en toe een zonnetje, maar met de dalende temperaturen zet het einde van de zomer in. Een zomer waarin jullie massaal er op uit gingen om nieuwe plekken te ontdekken en een zomer waarin een aantal Running Girls naar het buitenland afreisden voor bijzondere wedstrijden. Wij verzamelden een paar leuke hardloopverhalen van de afgelopen maanden voor onze rubriek Girls Run Online.

Girls Run The World ontdekt

In juli hadden wij een leuke winactie waarbij we onze volgers opriepen nieuwe plekken te ontdekken. Dat kan op vakantie, maar ook zeker dichtbij huis. We delen hier even een paar leuke foto’s die voorbij kwamen.

Esther liep over de Veluwe langs Radio Kootwijk, de hardlopende tweeling Ilona en Valerie liepen met een groep mee in Bandung in Indonesie, Amber deed mee met de Tilburgse Kermisrun en Fenna liep over Muizenberg Beach bij Kaapstad, Zuid-Afrika. Wat een toppers allemaal!

Collage hardlopen buitenland

De winnende foto was van Janneke (@sjansarazzi). Zij maakte een prachtige foto op de Hoorneboegse Heide, vlakbij haar huis, maar toch een prachtige nieuwe plek om te gaan hardlopen in de zomer. Ze traint momenteel voor de marathon in Athene, hoe gaaf is dat?! En check ook zeker even haar Instagramfeed, want er staan nog veel meer prachtige hardloopfoto’s op!

HOERA #GRTWontdekt Met bijna 80 inzendingen in de maand juli met #GRTWontdekt en #all4running was het moeilijk kiezen. Van hardlopen op de Tilburgse kermis tot meedoen met de Riot runningcrew in Bandung op Java en van het ontdekken van Taghazout in Marokko tot een strandrun over Muizenberg Beach in Zuid-Afrika. 😍 Jullie hebben prachtige plekken ontdekt deze zomer. Er kan er (helaas!) maar één de winnaar zijn en dat is… Janneke Poort met haar run op de Hoorneboegse Heide. 😁 Zo zie je maar dat je niet altijd over de grens hoeft voor een prachtige run. Gefeliciteerd Janneke, wij hopen dat je nieuwe hardloopsetje van All4running goed van pas komt tijdens jouw trainingen naar de marathon van Athene. 🏃‍♀️ Stuur je ons een mailtje op info@girlsruntheworld.nl met je adresgegevens en maat? . . . #GRTWontdekt #all4running #girlsruntheworldnl #hardlopen #nikerunning #instarunners #instagirls #marathontraining #girlsruntheworld #girlslovetravel #girlslovetorun #hardlopen #instarunners #nevernotrunning #runnergirls #travelblog #hardlopen #instarunners #travellers #travelblogger #fitblogger #runninggirls #runner #happyrunner #happytravels #runandtravel #loopmaatjes #runningbuddies

Een bericht gedeeld door Girls Run The World (@girlsruntheworld.nl) op

Heuvels en bergen houden deze Nederlandse running girls niet tegen!

Een trailrun van 32 km in de Zwitserse bergen? Wauw, dat klinkt echt geweldig en Margriet (@margriet_runs) deed het gewoon! Zonder echt te weten waar ze aan begon en hoe haar lichaam zou gaan reageren op alle hoogtemeters, stond Margriet aan de start van de Matterhorn Ultraks. Ondanks de pittige klimmeters, lachte ze onderweg ook nog en ze finishte in 6 uur en 6 minuten. Wat een topprestatie!

Thumbs up for last week 🤗 . . Een week geleden zat ik zenuwachtig mijn pasta te eten niet wetende wat er komen ging. Nu, een week later, ben ik nog steeds aan het nagenieten! . . Vorige week zaterdag de trail gelopen, zondag een lange reis terug en maandag begon school weer. Maar na zo’n fantastische vakantie vond ik het helemaal niet erg om weer te gaan werken. Elk jaar weer nieuwsgierig naar de nieuwe leerlingen en altijd leuk om mijn collega’s weer te zien! De eerste lessen zijn een feit en ik heb weer genoten. Een nieuw schooljaar met nieuwe uitdagingen! . . #thumbsup #goodlife #work #teacher #teacherslife #weekend #runninggirl #girlsruntheworld #polarbenelux #landscapesforwinning #imoveme #borntopushlimits #bornsuperiorsportscare #ultraks2018 #trailrunning 📸 @sportograf

Een bericht gedeeld door Margriet Halbertsma (@margriet_runs) op

Celeste (@celeste_love2run), die net als onze Femke aan het trainen is voor de marathon van Berlijn, haalt de ene na de andere prijs binnen. In Zweden zweefde ze over de heuvels en werd ze gewoon eerste tijdens de Höga Kusten (halve) Marathon! Wat ontzettend goed. En we wensen je heel veel succes met je trainingen voor Berlijn!

I came🛫, I ran🏃🏼‍♀️, I won🥇🏆! Half marathon in Sweden🇸🇪 The hills were so heavy😅, but down hill running🏃🏼‍♀️ felt like flying😍 🔹️21.1km 🔹️1u38min30sec 🔹️4’41min/km #firstplace #raceday . . . Toppers🙋🏼‍♀️ Nog nooit zulke verschillende tempo’s gelopen😂 Van 4min18 (9e+15e km)🏃🏼‍♀️ tot 5min13 (12e km) #heuvelsenzo Maar het idee van winnen😏 gaf me zoveel energie👐🏻👌🏻 Ben benieuwd of ik morgen nekpijn heb☻ achterom kijken naar de 2e vrouw enzo….🙊 Groetjes van MEGA blije Cel😘 . . . #runswedish #runaddict #halfmarathon #runtofeelalive #beatberlin42 #womenrunning #högakustenmarathon #tri365 #trichicks #instarunners #triathlonlifestyle #bremerhavenmarathon #nevernotrunning #Asicsfrontrunner #fromwhereirun #beatyesterday #ASICSFrontRunnerNL #runitfast #hardlopen #runnershigh #garminnederland #löpning #laufliebe #laufen #corriendo

Een bericht gedeeld door CELESTE ENGWERDA (@celeste_love2run) op

Hardlopen en het strand schoonmaken

Misschien was jij deze zomer ook wel ergens op vakantie waar je je enorm irriteerde aan al het afval op het strand. Helaas is dat op veel plekken het geval. Onder de naam plogging of troeptrimmen gaan hele groepen op pad om tijdens het hardlopen dergelijk zwerfvuil op te ruimen. Ook Esther (@runningessie) deed dit tijdens hardlopen op Bali!

 

Ben jij online een bijzonder hardloopverhaal tegengekomen? Of heb je zelf een indrukwekkend verhaal te vertellen in een volgende editie van Girls Run Online? Laat het ons weten in de comments hieronder of stuur een mailtje naar info@girlsruntheworld.nl.

Marjolein Koster

Marjolein (28) is een enthousiaste hardloper en reiziger. Nog maar een paar jaar geleden begon ze met hardlopen en inmiddels gaat ze nooit meer zonder hardloopschoenen op pad. De vrijheid en het avontuur van nieuwe plekken ontdekken zorgen ervoor dat ze elke keer weer op bijzondere bestemmingen terechtkomt.

More Posts - Website

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *