Girls Run Online – juni 2017

GirlsRunOnline_juni2017

Geregeld komen we online mooie verhalen tegen. Vrouwen die ons inspireren, hardloopverhalen met een bijzondere bestemming, nieuwe initiatieven of gewoon iets wat ons opvalt. Dit delen we graag met jullie, want hardlopen en mooiste plaatsen ontdekken doen we samen. Girls runnen niet alleen de wereld, maar ook online laten we van ons horen. Juni was de maand van de runs op bijzondere plekken. Niet zomaar in een Europese stad, maar de indrukwekkende natuur staat centraal in deze Girls Run Online.

Marathon langs de Moai op Paaseiland

Joanne van de blog Join My Road heeft een indrukwekkend hardloopdoel. Ze wil op elk continent ter wereld én de Noordpool een marathon lopen. Deze maand stond haar vierde continent op de agenda: Zuid-Amerika. Hoewel een marathon lopen in Zuid-Amerika al bijzonder genoeg is, koos zij een wel heel speciale run: de marathon van Paaseiland (Rapa Nui). Slechts 180 deelnemers lopen mee op vier afstanden. Joanne is er één van. Wil je weten hoe het haar verging? Bekijk dan haar vlog van deze speciale dag.

https://www.instagram.com/p/BU98Js4hLEl/?taken-by=joinmyroad

Prachtig IJsland

Als we het dan toch over droombestemmingen hebben. Debbie van FitFunRun liep deze week haar achtste halve marathon op een wel heel bijzondere plek: Reykjavik in IJsland. Het weer zat niet mee (regen en wind) en het parcours ook niet (veel hoogteverschillen), maar Debbie gaf niet op en wist er zelf een pr uit te slepen. Wauw!

https://www.instagram.com/p/BVtwuyZhrIT/?taken-by=fitfunrun_com

1000 hoogtemeters

Hoe train je voor een run met 1000 hoogtemeters in Nederland? Dat is bijna niet te doen. En dat deed Annemerel van Annemerel.com dan ook bijna niet. Toch haalde ze de finish van de Cortina Skyrace in de Dolomieten in Italië binnen de gestelde maximale tijd én had ze onderweg nog de energie om te vloggen. En dat vinden wij leuk, want zo kunnen wij ook een beetje meegenieten.

Ben jij online een bijzonder hardloopverhaal tegengekomen? Of heb je zelf een indrukwekkend verhaal te vertellen in een volgende editie van Girls Run Online? Laat het ons weten in de comments hieronder of stuur een mailtje naar info@girlsruntheworld.nl.

Eleni Hoefsloot

Na een baan als redacteur bij een reisvakblad en een wereldreis van zeven maanden kan je wel zeggen dat Eleni (28) graag de wereld ontdekt. Het liefst op hardloopschoenen natuurlijk. Haar grote droom: de New York Marathon samen met haar zusje uitlopen.

More Posts

Follow Me:
LinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *