Girls Run Online – september 2017

GirlsRunOnlineSeptember

Geregeld komen we online mooie verhalen tegen. Vrouwen die ons inspireren, hardloopverhalen met een bijzondere bestemming, nieuwe initiatieven of gewoon iets wat ons opvalt. Dit delen we graag met jullie, want hardlopen en mooiste plaatsen ontdekken doen we samen. Girls runnen niet alleen de wereld, maar ook online laten we van ons horen. Lees je mee?

September was de maand van RunDisney, de marathon van Berlijn en de bijzondere wijnmarathon du Medoc. En om weer helemaal zen te worden lazen we het verhaal van Petra Kerkhove over yoga voor hardlopers. De zomer is helaas voorbij, maar september was een heerlijke hardloopmaand!

RunDisney Parijs

Voel jij je ook zo blij als een kind in Disneyland Parijs? Als runninggirl is het dan een geweldige ervaring om hard te lopen tussen de Disneyfiguren in het pretpark. De dames van Two run the world renden mee en genoten van deze magische run. Lees het verslag van hun race in RunDisney.

Marathon du Medoc

Een marathon lopen en onderweg wijn drinken? Je zult het niet geloven, maar het kan echt. Lin van DailyLin loopt deze fruitige marathon samen met Joanne van Join My Road. Verkleed als Madonna en Amy Winehouse finishen ze samen in 6 uur en 30 minuten. Geniet van dit heerlijk verhaal met quotes als “pain is just the french word for bread” in Race Report: Marathon du Medoc!

Berlin Marathon

De marathon van Berlijn is een van de grootste hardloopevenementen ter wereld. Verschillende bekende runninggirls als Japke Janneke en  Sanne Groenen deden mee en plaatsten trotse foto’s met de felbegeerde medaille.

https://www.instagram.com/p/BZbBA1WlEA2/?taken-by=japkejanneke.nl

https://www.instagram.com/p/BZbIYMMAYuu/?taken-by=beauty_lifestyle_sanne

Yoga voor hardlopers

Heb je weleens gedacht aan yoga? De laatste tijd verschijnt er veel in de media over yoga voor hardlopers. Petra Kerkhove vertelt over haar ervaring met yoga in Zen & chill. Wij krijgen zin om het een keer te proberen, jij ook?

https://www.instagram.com/p/BZMB290h_4h/?taken-by=petrakerkhove

Ben jij online een bijzonder hardloopverhaal tegengekomen? Of heb je zelf een indrukwekkend verhaal te vertellen in een volgende editie van Girls Run Online? Laat het ons weten in de comments hieronder of stuur een mailtje naar info@girlsruntheworld.nl.

Esmar van Langen

Esmar is 40-plusser, moeder en verslaafd aan hardlopen en reizen. Ooit gaat ze de hele marathon lopen...

More Posts

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *