Girls Run Online – September

Hardloopverhalen uit september

Ook september is alweer voorbij! De tijd vliegt en voordat we het weten is het winter. September wisselde hoge temperaturen af met regen en wind. Je wist soms niet meer of je nu je zomer- of herfsthardloopoutfit uit de kast moest halen. Ook tijdens de evenementen deze maand waren de verschillen groot. De snelle BMW Berlin Marathon werd gehouden in temperaturen boven de twintig graden, terwijl de altijd gezellige Dam tot Damloop dit jaar veel foto´s van verzopen katjes, die de dertien graden trotseerden, opleverde. Voor Girls Run Online zetten we een paar mooie hardloopverhalen uit september voor je op een rij.

Toppers op de BMW Berlin marathon

Iedereen was deze maand op de een of andere manier wel betrokken bij de BMW Berlin marathon. We leefden allemaal intens mee voor de buis met de Keniaan Eliud Kipchoge die een geweldig nieuw wereldrecord liep. En natuurlijk volgden we via de app onze hardloopvrienden en –vriendinnen die naar Berlijn afgereisd waren voor hun marathonavontuur. Zo liep onze Femke haar tweede marathon in een toptijd en waren wij supertrots op onze vliegende runninggirl Frouke die samen met haar man haar eerste marathon liep en daarna de hele week haar medaille overal mee naartoe nam. Top gedaan Fem en Frouke! Met plezier lazen we de prachtige blogs over deze race van Femke en Frouke.

Verzopen katjes tijdens de Dam tot Damloop

De Dam tot Damloop blijft een groots loopevenement met een geweldige sfeer. Ook als het weer minder is, blijft het een prachtige loop met veel enthousiast publiek langs de gehele route.  Onze trouwe Girls Run The World-fan Annette deed voor de eerste keer mee en werd door haar trotse kinderen binnengehaald met dit prachtige verregende spandoek (zo lief, smelt…).

Hardloopverhalen uit september Annette

Wij vonden de blog van de hardlopende studente Maartje van Gezonde Receptjes die voor het goede doel Right to Play liep erg mooi met prachtige finishfoto’s. Echt een aanrader!

https://www.instagram.com/p/BoMpTuJizb6/?taken-by=gezondereceptjes

Sprookjesachtige outfits in Disneyland Parijs

Dat Run Disney veel meer is dan “alleen maar” 5, 10 en 21 kilometer rennen hebben we allemaal gezien op jullie vrolijke foto’s op Instagram in de meest mooie outfits. Wat zijn jullie creatief! Wat vind jij van de volgende mooie outfits van VioletDavinia en Mirjam?

https://www.instagram.com/p/BoHoQljC4KP/?taken-by=ultravioletruns

https://www.instagram.com/p/BoBhzNkgsUG/?taken-by=daviniavandevelde

https://www.instagram.com/p/BoBYOurCiKZ/?taken-by=mirjam_wissink

Blessureleed

Helaas ook deze maand weer blessureleed. Annemerel, die traint als een topatleet voor haar nieuwe boek, moest vier weken rust inbouwen in verband met een vervelende fractuur in haar voet. En ook de altijd vrolijke Petra van Lopen met een lach moest het ontgelden. Petra schreef er een prachtige blog over die je echt even moet lezen. Een wijze les voor iedereen: luister naar je lichaam en ga naar die fysio als je het niet vertrouwt!  Als kleine pijntjes groot worden. Een spoedig herstel gewenst dames en dat jullie maar snel weer mogen genieten van pijnvrije kilometers!

Ben jij online een bijzonder hardloopverhaal tegengekomen? Of heb je zelf een indrukwekkend verhaal te vertellen in een volgende editie van Girls Run Online? Laat het ons weten in de comments hieronder of stuur een mailtje naar info@girlsruntheworld.nl.

Esmar van Langen

Esmar is 40-plusser, moeder en verslaafd aan hardlopen en reizen. Ooit gaat ze de hele marathon lopen...

More Posts

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *