Girls Run The World is jarig en trakteert!

We hebben iets te vieren! We bestaan op 14 maart precies één jaar én dit is onze 100e blogpost. Het is een heel bijzonder moment. Bijna één jaar geleden begonnen wij, vier totaal verschillende meiden die elkaar niet kenden, de blog Girls Run The World. Daarom hebben we komende weken leuke kortings- en winacties!

Nu voelt het alsof we elkaar al jaren kennen en vieren we ons éénjarig jubileum! Dit vieren we uiteraard met jullie, want wat is een blog zonder lezers? Voor onze lezers hebben we komende weken leuke kortings- en winacties! We zullen deze als eerste delen met onze nieuwsbrieflezers. Nog niet ingeschreven? Schrijf je dan op onze homepage in voor onze nieuwsbrief. (zie het kopje: schrijf je in voor onze nieuwsbrief aan de rechterkant)

Zoals we eerder op Facebook aangekondigd hebben, mogen we jullie ontzettend mooie kortingen bieden op de hardloopkleding van Lornah Sports. Zelf zijn wij, zoals jullie in vele blogs en posts kunnen zien, een groot fan van de hardloopkleding van dit merk.

Bekijk hieronder de verschillende sets:

Hoe werkt het?

1. Plaats de items uit de set die je het mooist vindt in je winkelwagen op www.lornahsports.com.
2. Op de afrekenpagina zie je een vakje ‘kortingscode’. Vul hier de juiste kortingscode in.

Set 1: Met de code GRTW1 van €138,00 voor €85,00!
Jack Dalila & Imara Wintertight
Set 2: Met de code GRTW2 van €108,00 voor €69,00!
Numbi Wintershirt & Barongo Wintertight
Set 3: Met de code GRTW3 van €118,00 voor €75,00!
Elinah Voorjaar/Najaar hardloopjack & Barongo Wintertight
Set 4: Met de code GRTW4 van €177,00 voor €95,00!
Elinah Voorjaar/Najaar hardloopjack & Barongo Wintertight & Numbi Wintershirt

Heb je geen nieuwe set nodig, maar wil je wel één item aanschaffen? Dan hebben we goed nieuws! Met de code GRTW20 krijg je 20% korting op alles uit zowel de dames- als de herencollectie. (De kortingscodes zijn geldig t/m 14 maart).

Tip van de sluier: Binnenkort een hardloop- en reisprijs! 

Femke de Jager

Enthousiast en ontdekken staat hoog in het woordenboekje van Femke (34). Naast gek op hardlopen is ze ook gek op Duitsland. Een kleine 3 jaar woonde ze in Berlijn en daarnaast heeft ze jarenlang vele plekjes in Duitsland mogen ontdekken, tijdens haar werk als inkoper Duitsland, Luxemburg, België en de Franse Elzas in de reisbranche. Soms hoef je helemaal niet ver te reizen om leuke plekken te ontdekken. Trek je schoenen aan en ga een keer linksaf in plaats van rechtsaf!

More Posts

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *