GRTWxGRS gaan hardlopen in Utrecht en jij kunt met ons mee!

Girls Running Squad in Utrecht

Girls Run The World en Girls Running Squad bundelen hun krachten voor een leuk hardloopevenement in Utrecht! Je bent vast wel eens in deze stad geweest, maar heb je Utrecht ook al eens verkend op je hardloopschoenen? In een hardlooprondje van 5 tot 10 kilometer laten wij je de Domstad ervaren.

Sinds een paar maanden loop ik (Marjolein) mee met de Girls Running Squad. Ik woon nog niet heel lang in Utrecht en wilde wel graag andere hardlopers leren kennen én ik zocht ook naar een alternatief voor mijn standaard hardlooprondje. Girls Running Squad (onder leiding van Wendy en Karin) organiseert elke maandagavond gratis en vrijblijvend een hardlooptraining. Het startpunt is altijd hetzelfde, maar elke week rennen we weer een andere kant op.

https://www.instagram.com/p/Bn1s7z4CQDN/

Domstad

De bekendste bezienswaardigheid van Utrecht is natuurlijk de Dom. Maar er is zoveel meer te vertellen over deze stad. Wist je bijvoorbeeld dat Dick Bruna, de tekenaar van Nijntje in Utrecht geboren is en zijn hele leven hier woonde? Op allerlei plekken kom je daarom dit kleine konijntje tegen. Door haar lange geschiedenis (Utrecht is ontstaan in de tijd van het Romeinse Rijk) vind je in deze stad veel prachtige oude gebouwen en natuurlijk is er de karakteristieke Oudegracht waar je in de zomer zo lekker aan kunt zitten op een terras.

Hardlopen Utrecht de dom oudegracht

Wat gaan we doen?

Op vrijdagavond 12 april kunnen jullie dit allemaal zien! Rond 19:00 uur verzamelen we bij Run2Day in Utrecht en afhankelijk van het aantal aanmeldingen gaan we in één of twee groepen een mooie ronde hardlopen door de binnenstad van Utrecht, langs mooie bezienswaardigheden. Hoewel het een hardloopevenement is, draait het niet om snelheid, maar om het samen ontdekken van deze stad met ons als gidsen. Wij houden van Utrecht en delen die liefde graag met jullie!

hardlopen utrecht

Tijdens de route maken we een stop bij Spar, waar je een lekkere sapje krijgt. Ook ga je met een leuke goodiebag naar huis, inclusief lekker bakje Isey Skyr, Vitamin Well en veel meer leuks. Ook willen we tijdens dit evenement wat geld inzamelen voor de Lornah Kiplagat Foundation. Deelname kost €10,- en een deel van de verkoop van de kaartjes gaat naar de stichting. Daarnaast kun je op de avond zelf lootjes kopen (€2,-) om kans te maken op mooie prijzen. Je kunt contant betalen of betalen via een Tikkie.

Meld je nu aan als je zeker wil zijn van een plekje op onze reis!

Wij heten dan wel Girls Run The World en Girls Running Squad, maar mannen zijn uiteraard ook welkom! Ook belangrijk, als je bij ons boekt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Na aanmelding versturen wij je binnen enkele dagen de factuur. Voor meer informatie kun je ons Facebookevent in de gaten houden.

  Marjolein Koster

  Marjolein (28) is een enthousiaste hardloper en reiziger. Nog maar een paar jaar geleden begon ze met hardlopen en inmiddels gaat ze nooit meer zonder hardloopschoenen op pad. De vrijheid en het avontuur van nieuwe plekken ontdekken zorgen ervoor dat ze elke keer weer op bijzondere bestemmingen terechtkomt.

  More Posts - Website

  Dit vind je vast ook leuk om te lezen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *