Hardlopen in Zuidoost-Azië, drukke metropolen en verlaten rijstvelden

Hardlopen in Zuidoost-Azie - Girls Run The World

Hardlopen in Zuidoost-Azië is een geweldige ervaring. Het is zo anders dan in ons eigen land of in landen in Europa. Een warm klimaat en een hoge luchtvochtigheid laten je zweten, voordat je een stap gezet hebt. Maar hoe mooi is het om Zuidoost-Azië hardlopend te verkennen. Zo maak je op een heel andere manier kennis met de prachtige natuur, lieve mensen en (na de finish) met de heerlijke keuken. We wensen je veel leesplezier met onze hardloopavonturen uit Zuidoost-Azië! 

Hardlopen in Zuidoost-Azië

Eleni en Femke nemen je mee naar Cambodja, Indonesië, Maleisië, Thailand, Singapore en Vietnam. Droom jij over hardlopen in Zuidoost-Azië of ga je ooit zelf die kant op? Check dan snel deze inpirerende verhalen.

Cambodja: Hardlopen op bounty-eiland Koh Rong – Droom mee met Eleni op bounty-eiland Koh Rong, waar niet altijd het zonnetje schijnt, maar je wel heerlijk met blote voeten op het strand kunt rennen!

Hardlopen in Zuidoost-Azie - Cambodja

Indonesie: Hardlopen na de aardbeving op Bali – Eleni was op Bali tijdens een aardbeving. Hoe je daarna weer vrolijk een rondje kan rennen, lees je in de blog. Met veel leuke weetjes over het lieflijke eiland.

Maleisië: Hardlopen in Kuala Lumpur, KL is een echte metropool. Onze Eleni weet toch een rustig plekje te vinden om te rennen in de chaos van deze wereldstad.

Hardlopen in Zuidoost-Azie - Kuala Lumpur

Singapore: Hardlopen in Singapore – De eerste stop tijdens de wereldreis van Eleni was Singapore. Heel rustig maakt ze kennis met Zuidoost-Azie in Singapore Botanic Gardens en pikt tevens een yoga-lesje mee!

Thailand: Hardlopen in hippieplaatsje Pai – Heel vroeg staat Femke naast haar bed Pai in het noorden van Thailand. Al rennend neemt ze je mee door het ontwakende hippiedorpje.

Hardlopen in Zuidoost-Azie - Thailand

Thailand: Wedstrijdverslag Rainbow Run Bangkok – Onze Femke is van de spontane acties en maakt het liefst geen planning. Zo deed zij last minute mee aan de Rainbow Run in het Lumpini Park in Bangkok.

Hardlopen in Zuidoost-Azie - Bangkok

Thailand: Wedstrijdverslag 5 km Chiang Rai Marathon – Hoe het is om als enige blanke renners mee te doen aan een wedstrijd in Chiang Rai lees je in deze heerlijke blog. Kleine Eleni en haar lange vriend David zijn een ware bezienswaardigheid. Bij de finish geen medailles, maar…?

Vietnam: Hardlopen in fleurig Hoi An – Tussen de scooters en de vrolijk gekleurde lampionnetjes rent Eleni met haar David in het meest lieflijke stadje in Vietnam.

Vind je het leuk om te lezen over hardlopen in Zuidoost-Azië, maar ook over rennen in andere landen? Geen probleem! We hebben onze hardloopverhalen in andere landen van de wereld op een rij gezet in handige overzichten:

Hardlopen in Nederland

Hardlopen in Australië

Hardlopen in Spanje

 

Esmar van Langen

Esmar is 40-plusser, moeder en verslaafd aan hardlopen en reizen. Ooit gaat ze de hele marathon lopen...

More Posts

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *