5 Sint en kerst cadeautips voor hardlopers

Het heerlijke avondje is alweer gekomen,
Van heel veel reizen en mooie runs blijven we dromen.
Leuke cadeaus vragen we dit jaar voor kerst en van de Sint,
Iets met hardlopen als je het goed vindt.
We hebben onze top 5 gemaakt,
Die ons in het hartje raakt.

Het boek Live, love, run van Annemerel.com

Dit boek krijgt lovende reacties van zowel beginnende als ervaren hardlopers. Annemerel de Jongh was nooit bijzonder sportief, totdat ze het hardloopvirus kreeg. Het boek zit volgens de reviews vol met tips en herkenbare situaties voor hardlopers.

Anita sportbh

Wij van Girlsruntheworld.nl hebben de nieuwe sport-bh  van Anita, deMomentum Pro al mogen testen en de paaldanstest is in ieder geval geslaagd! Hun motto is ‘Move your body and not your boobs’. Van schuurplekken wordt niemand blij. Helemaal als men aan het trainen is voor marathons, weet ik uit ervaring.  Ik heb me laten vertellen dat er soms per soort Anita BH wel tot 63 maten verkrijgbaar zijn.  Van cup AA tot en met H, omvang 65 tot en met 105. Ik zeg: ‘Move your body and not your boobs.’

Runnersworld

Als ik vakantie heb denk ik altijd aan een magazine lezen. Vaak heb ik of maak ik geen tijd om magazines te lezen. De Runnersworld is een magazine welke dan uiteraard op mijn verlanglijstje staat.

Lornah Sports

Van de nieuwste collectie hebben wij al een even geleden een setje mogen testen (bekijk hier onze ervaring) Inmiddels zijn we helemaal om en hebben we al meerdere setjes besteld. Met een nieuw setje van Lornah Sports maak je ons altijd blij!
De kleding van Lornah Sports heeft vrolijke, Afrikaanse printen. Voor elk seizoen hebben ze wel mooie kleding dus nu gaan we uiteraard voor de heerlijke wintershirts en tights!

Fly and Run

Onze Eleni nam jullie eerder mee een dag naar Parijs! Ze ging namelijk een dagje mee met Fly and Run. Een reisorganisatie welke je al hardlopend een prachtige stad laat ontdekken. En aangezien wij van reizen en hardlopen houden mag zo’n reisje natuurlijk niet op ons wensenlijstje ontbreken!

Wat staat er op jouw wensenlijstje?

Femke de Jager

Enthousiast en ontdekken staat hoog in het woordenboekje van Femke (34). Naast gek op hardlopen is ze ook gek op Duitsland. Een kleine 3 jaar woonde ze in Berlijn en daarnaast heeft ze jarenlang vele plekjes in Duitsland mogen ontdekken, tijdens haar werk als inkoper Duitsland, Luxemburg, België en de Franse Elzas in de reisbranche. Soms hoef je helemaal niet ver te reizen om leuke plekken te ontdekken. Trek je schoenen aan en ga een keer linksaf in plaats van rechtsaf!

More Posts

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *