Aanmelding geopend: RegioRun 2.0

Keukenhof RegioRun

Bedankt! Dankzij jullie deelname aan onze RegioRun hebben we prachtige lokale ondernemers kunnen ondersteunen. Wat een geweldige berichten hebben wij gezien op social media. Langzaam mogen we weer iets meer in deze Coronacrisis, maar grote hardloopevenementen zijn er nog niet bij. Daarom organiseren we de RegioRun 2.0. Uiteraard weer met een medaille, maar nu gaat de winst naar een mooi initiatief in een regio van jullie!

Hoe doe je mee aan de RegioRun?

Deelname kost € 12,50 en je kunt je t/m 30 juni 2020 inschrijven via het formulier onderaan deze blog. De RegioRun 2.0 is een virtuele run (wandelen, fietsen en schaatsen zijn ook toegestaan) van een aantal kilometers naar jouw keuze. Voordat je gaat rennen bedenk je welke ondernemer uit jouw buurt wel wat steun verdient in deze lastige tijd en hoe dat gerealiseerd zou kunnen worden met een mooi geldbedrag. Deel uiterlijk 30 juni 2020 jouw hardlooprondje met dit initiatief op social media (op je Instagram-tijdlijn of op Facebook, niet alleen in stories, want dat verdwijnt snel) met de hashtag #RegioRun en tag ons (@girlsruntheworld.nl). Zorg ervoor dat je profiel openbaar is, anders kunnen we het niet zien. Het leukste initiatief zullen we dan gaan uitvoeren. Hoe meer deelnemers, hoe meer er mogelijk is! Voor € 12,50 krijg je een mooie medaille en je ondersteunt een mooi initiatief van een van onze deelnemers. De medailles worden in juli verstuurd. Voor inspiratie, lees hieronder wat wij hebben gedaan met de winst van de eerste editie om lokale ondernemers te steunen.

Eerste editie en onze ondersteuners

Wat zijn wij dankbaar voor de megasuccesvolle eerste editie. Onze regio’s waren ook enorm dankbaar voor jullie inzet! Veel samenwerkingen hebben ons initiatief ‘promoot je eigen regio’ gesteund, waaronder Keukenhof en dat is toch naast de promotor van de regio ook wel de promotor van ons land naar de hele wereld. Dit jaar was Keukenhof niet open, maar vertegenwoordigde het bloemenpark ons land geweldig online! Om ons initiatief te ondersteunen gaf Keukenhof ook twee toegangsbewijzen voor het volgende Keukenhofseizoen weg. Vakantiepark Duinrust in Noordwijk ondersteunt altijd onze initiatieven. Dus dit park gaf een weekend of midweek weg dat we mochten verloten onder alle enthousiaste deelnemers. De bekende Euromast is natuurlijk het icoon van Rotterdam, de woonplaats van Eleni, en wilde graag meedoen aan de RegioRun. Ook van hen kregen we tickets om weg te geven. Esmar loopt vaak bij het meer van Luna in Heerhugowaard, waar alweer volop gewaterskied wordt. Van Skeef mochten we twee uur waterskiën weggeven voor twee personen. CityRun Alkmaar was ook enthousiast en voor editie 2021 mochten we twee startbewijzen weggeven. Rogelli sportswear, het Nederlandse merk, vond het initiatief ook geweldig en gaf een mooie Aura-kledingset weg. En van All4running Alkmaar mochten we een cadeaubon en een prachtig hardloopshirt verloten.

Femke

Femke heeft tijdens de eerste editie van de RegioRun de kweker Hulstflowers ondersteund. Maar liefst 200 plantjes bracht ze in haar woonplaats Noordwijkerhout rond met een groet vanuit alle deelnemers van de RegioRun. Dat deed ze natuurlijk tijdens haar hardlooproute door haar woonplaats. Dit gaf vele bewoners even een lach op hun gezicht. Uiteindelijk hadden we nog een meevaller en lastminutedeelnemers. Van dat deel van de winst hebben we mooie pioenrozen gekocht voor alle aankomsten van Vakantiepark Duinrust met een mooi briefje dat we blij zijn dat de gasten er weer zijn.

Weekendkrant RegioRun

Esmar

Lokale ondernemer Multivlaai kon wel een steuntje in de rug gebruiken en wilde ook heel graag meewerken om weer andere gedupeerden van de Coronacrisis te steunen. Samen brachten zij 100 punten overheerlijke vlaai bij het door Corona getroffen woonzorgcentrum De Raatstede in Heerhugowaard. De bewoners en medewerkers hebben heerlijk gesmuld en waren erg blij met de aandacht.

RegioRun 2.0 - Esmar Raatstede

Ook de lokale media schreef een mooi artikel over ons initiatief. Girls Run The World verrast bewoners De Raatstede.

Eleni

Eleni besloot in haar woonplaats Rotterdam twee lokale ondernemers op de Nieuwe Binnenweg te steunen. Bij haar favoriete bakkerij Koekela kocht ze van de winst een grote doos met lekkere brownies en andere lekkernijen. Dit lekkers bracht ze langs bij Hospice De Reiziger in Barendrecht. Voor alle gasten in het hospice kocht ze bij bloemenwinkel Een bloemetje op tafel leuke plantjes. Het personeel en de gasten waren erg blij met deze opsteker in een moeilijke tijd.

RegioRun Hospice De Reiger

Laten we iedereen zo goed mogelijk helpen in deze tijd waarin we steeds meer beseffen hoe waardevol sommige simpele dingen zijn. Belangrijk is dat we ons houden aan de 1,5-meterregel, ook tijdens het hardlopen. Loop bij voorkeur alleen, op rustige plekken en het liefst op tijdstippen dat er weinig mensen op straat zijn. Doe jij ook mee aan onze RegioRun 2.0?

Aanmelden

  Femke de Jager

  Enthousiast en ontdekken staat hoog in het woordenboekje van Femke (34). Naast gek op hardlopen is ze ook gek op Duitsland. Een kleine 3 jaar woonde ze in Berlijn en daarnaast heeft ze jarenlang vele plekjes in Duitsland mogen ontdekken, tijdens haar werk als inkoper Duitsland, Luxemburg, België en de Franse Elzas in de reisbranche. Soms hoef je helemaal niet ver te reizen om leuke plekken te ontdekken. Trek je schoenen aan en ga een keer linksaf in plaats van rechtsaf!

  More Posts

  Follow Me:
  FacebookLinkedIn

  Dit vind je vast ook leuk om te lezen

  1 reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *