Wedstrijdverslag Zandvoort Circuit Run + vlog!

Racen over het circuit van Zandvoort, maar dan op je hardloopschoenen. Wie wil dat nu niet? Dus toen wij een uitnodiging ontvingen om mee te doen met Team Anita Active werden we direct erg enthousiast. Femke en Marjolein zouden meedoen, maar dat plan liep toch een beetje anders..

Want een dag van tevoren raakte Femke geblesseerd. Arme Fem! Inmiddels weten we dat er niets ernstigs aan de hand is met haar enkel en dat ze met wat weekjes rust waarschijnlijk weer helemaal de oude is. In plaats van Femke rende Eleni mee en voor het allereerst maakten we een heuse vlog van deze dag. Van een overvolle trein, naar de luxe VIP-ruimte en van het asfalt naar het strand, het was een geweldige dag die goed geregeld was door Anita Active en Runnersworld. Bedankt en we zien er nu al naar uit volgend jaar weer mee te doen!

Marjolein Koster

Marjolein (28) is een enthousiaste hardloper en reiziger. Nog maar een paar jaar geleden begon ze met hardlopen en inmiddels gaat ze nooit meer zonder hardloopschoenen op pad. De vrijheid en het avontuur van nieuwe plekken ontdekken zorgen ervoor dat ze elke keer weer op bijzondere bestemmingen terechtkomt.

More Posts - Website

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *