Date in Beieren: koeien, hardlopen, Anita-bh’s en een hoop gezelligheid!

Anita Oostenrijk bergen

Het is 7.45 uur in de morgen en ik loop op Schiphol.  Regelmatig kom ik op Schiphol, maar nog steeds ben ik onder de indruk van al die reizigers die over een paar uur misschien weer heel ergens anders op de wereld rondwandelen. Frouke, de hardlopende KLM stewardess van de Running Angels, waarmee ik vandaag onder andere op pad ben, zal daar waarschijnlijk heel anders over denken. (Meer over Frouke weten? Lees hier het interview met Frouke)

Date in Bavaria (Beieren)

Ik ben op weg naar het hoofdkantoor van Anita. Samen met Frouke, Saskia en Lynn ben ik vanuit Nederland uitgenodigd voor een internationaal bloggerevent. De meeste van onze lezers kennen het merk van de lijn Anita Active. Maar Anita is wel iets meer dan alleen de Anita sport-bh’s en tights. Tijd om daar verandering in te brengen!

Bergen, koeien en heel veel stoffen!

Nadat we zijn geland op München is het nog een uurtje rijden naar het hoofdkantoor. Dit is namelijk gelegen midden in de Duitse Alpen.  Het is prachtig weer en het is net alsof we in een ansichtkaart rijden: prachtige bergen,  groene weides met heel veel koeien met bellen. Wanneer we aankomen op het hoofdkantoor, staan we al snel in een magazijn met eindeloos veel stoffen. Omdat de andere bloggers al ’s ochtends zijn gearriveerd en er al een heel programma bij de fabriek op hebben zitten, hebben we helaas niet veel tijd nog om nog in de fabriek te kijken.
Anita Nederland 11

Anita Active, Anita Maternity, Anita Comfort, Anita Care & Rosa Faia Beautifull

We krijgen een productpresentatie. De lijnen van Anita zijn erg uitgebreid. Naast de voor mij bekende Active-lijn heeft Anita ook de prachtige lingerielijn Rosa Faia Beautifull. Ook voor vrouwen met bijvoorbeeld een borstamputatie is er in de Anita Care-lijn prachtige lingerie te vinden. Ik zie de nieuwe badcollectie met prachtige fleurige prints. Nadat we een productpresentatie hebben gekregen,  krijgen alle bloggers en influencers een tas met de boodschap: “Kies wat je mooi vindt, iets van lingerie, badmode en de Active-lijn.”  Niet alles is beschikbaar van elke maat, dus als je eenzelfde smaak hebt en dezelfde maat (ik noem geen namen…) neem je misschien iets waar je in eerste instantie niet aan gedacht hebt. Nu heb ik ineens een badpak voor baantjes zwemmen. Iets waar ik in eerste instantie nooit voor gekozen zou hebben, maar wel heel blij mee ben.

Find the style for your best shot!

“Find the style for your best shot” is de opdracht. Ik kies uiteraard de Anita Active-lijn met een hardloopfoto. We komen aan op de fotoshootbestemming: het Panorama Royal Hotel, een prachtig hotel in Oostenrijk net over de grens bij Duitsland. Lynn is ons mooie model. Het maakt niet uit wat je haar aantrekt, ze blijft mooi. Frouke vraagt of het een wedstrijd is, want anders willen we dat Lynn wel wat minpunten krijgt. Lynn is een fanatieke Instagrammer met prachtige foto’s op haar account. Wij, de hardlopende Anitameisjes, waren wel even onder de indruk van haar en alle andere accounts van de andere deelnemers. Lynn daarentegen, geen hardloper, was weer helemaal onder de indruk van onze gelopen marathons en andere verschillende loopjes.

Anita koe

Hike met fakkels en prachtig eindresultaat

Al snel moeten we ons alweer klaar maken voor de hike. We wandelen door prachtige landschappen en het enige wat je eigenlijk hoort zijn de koeienbellen. Al snel begint het donker te worden, maar dan komen de fakkels tevoorschijn. We willen nog een paar foto’s maken, maar dat is best moeilijk zonder elkaar in de hens te steken. Uiteindelijk is het gelukt, alleen zijn er inmiddels wel een paar fakkels veranderd in druipkaarsen. Na de hike genieten we van een heerlijk diner en worden we verrast met de eerste resultaten van de foto’s.
Anita Nederland 2

Yoga en een lachsessie

De volgende ochtend staat een yogasessie op het programma. Frouke vertelde dat ze wel vaker aan yoga doet. Ik doe nooit iets met yoga en ik zag al de “Ik doe voor het eerst mee aan een Zumbales”-taferelen aankomen. (Je weet wel, ik ga naar rechts en de anderen naar links). De les begint en ik sta naast Frouke. De instructeur wil me op een andere plek hebben staan en zet me tegenover Frouke. Dit is echt het slechtste wat deze man kon doen. Ik probeer serieus mee te doen, maar deze man maakt gekke geluiden en de oefeningen zijn me ook wat vreemd, zodat ik echt elke keer in de lach schiet. Ondertussen zegt Frouke:  “Nou, zulke yoga ken ik ook niet hoor.” Als ik me weer tot serieus kan bedaren, zie ik Frouke haar lach weer inhouden. Uiteindelijk overleven we de sessie. Helaas hebben we per ongeluk door een verkeerd been, wel wat meer maan- dan zonenergie opgedaan. Ach, voor een yogaonbenul deed ik toch lekker mee. Ik heb in ieder geval enorm gelachen.
Anita Nederland 4

Bergje op rennen

Na de Yoga gaan Saskia, Frouke en ik uiteraard nog voor een hardlooprondje in de bergen. Saskia weet de route. De route is prachtig, maar de heuvels omhoog hardlopen is wat minder. Frouke en ik rennen al kreunend en steunend achter haar aan. “Jemig, moeten we echt hier nog een keer omhoog?”, vraagt Frouke. “Ik stem voor een nee en meeste stemmen gelden”, zeg ik tegen Saskia. Saskia (van Saskia op weg naar de marathon) is een ervaren hardloper met al meerdere marathons op haar naam en vaak te herkennen aan de twee (hardloop)vlechten. Gelukkig komt er na heuvel op ook weer een heuvel af. Zo kunnen Frouke en ik weer een beetje op adem komen en kunnen we weer verder kletsen.
Anitameisjes aan de run

Bergje op bergje af
Bikiniweer

Na zes kilometer komen we weer bij het hotel aan en mogen we nu welverdiend genieten van de zon. Wat een cadeautje! Ik kan hier gewoon in mijn bikini zitten. We vermaken ons zo wel tot half 3 ’s middags. De tijd vliegt en voordat ik het weet zitten we alweer in het vliegtuig naar huis.
Anita in badjas

Win voor jou en je vriendin een Anita Active-sportbh!

Ben jij samen met een vriendin bij de Zevenheuvelenloop? Win dan een Anita Active-bh voor jou en je vriendin! Wat moet je doen?

  • Like anita_since1886_nederland & girlsruntheworld.nl op Instagram
  • Geef een korte reactie op onze Anita Instagrampost , waarin je je vriendin tagt, ons vertelt welke tijd je wilt lopen en wat je favoriete gerecht is voor racedag.  (Voorbeeld: Sara 1.20 spaghetti bolognese)

Wie weet winnen jij en je vriendin ieder een Anita Active-sportbh en word je uitgenodigd op de Anita-stand op de Zevenheuvelen-expo om hier de juist passende bh te vinden! Meedoen kan t/m vrijdag 9 november 2018. Zaterdag 10 november maken we de winnaar bekend! PS: Je kan je nog steeds inschrijven voor de Zevenheuvelenloop!

Wat een prachtige dagen, een mooie producten en wat een leuke deelnemers. Anita, enorm bedankt voor deze uitnodiging! Marjon, Frouke, Saskia en Lynn, enorm bedankt voor jullie gezelligheid!

Femke de Jager

Enthousiast en ontdekken staat hoog in het woordenboekje van Femke (34). Naast gek op hardlopen is ze ook gek op Duitsland. Een kleine 3 jaar woonde ze in Berlijn en daarnaast heeft ze jarenlang vele plekjes in Duitsland mogen ontdekken, tijdens haar werk als inkoper Duitsland, Luxemburg, België en de Franse Elzas in de reisbranche. Soms hoef je helemaal niet ver te reizen om leuke plekken te ontdekken. Trek je schoenen aan en ga een keer linksaf in plaats van rechtsaf!

More Posts

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *