Ga jij mee naar Mechelen? + WINACTIE!

Hardlopen in Aken

Jaaaaa! We kunnen het eindelijk bekend maken! Onze volgende hardloopdagtrip gaat naar Mechelen in België. En jij kan met ons mee!

Op 27 januari 2018 organiseerden wij onze eerste hardloopdagtrip. Die keer gingen wij met 18 hardloopfanataten op stap naar Aken. Het was een fantastische dag met enorm leuke deelnemers én, niet geheel onbelangrijk, een heerlijk zonnetje in de koude wintermaand. Wil je weten hoe deze dag eruit zag en wat de deelnemers ervan vonden? Lees dan ons verslag over hardlopen in sporen van Karel de Grote in Aken en de reacties van de deelnemers eronder terug.

En nu dus deel II. In een nieuwe stad, met een nieuw programma en een nieuwe kans mee te gaan! Lees snel verder voor alle details.

Wanneer?

Op zaterdag 12 mei 2018 ga jij met 19 andere deelnemers, ons vieren én een special guest naar Mechelen.

Wat gaan we doen?

Samen met Femke, Marjolein, Esmar en Eleni ga je de Belgische stad Mechelen verkennen. Met de trein reis je naar Roosendaal, waar je alle deelnemers zult ontmoeten. Eventueel kun je natuurlijk ook eerder op de route al met elkaar afspreken. Tijdens de treinreis naar Mechelen krijg je een ontbijtje.

Eenmaal aangekomen in Mechelen gaan we meteen op pad. Al hardlopend komen we langs de mooiste plekjes van de stad. Voor deze trip hebben wij een speciale gast. Local Lien, op en top hardloper én bekende Belgische hardloopblogger, laat ons de mooiste plekjes van haar stad zien.

Om 14.00 uur staat er een kleine lunch voor ons klaar in een gezellige Belgische lunchroom. Na deze korte onderbreking gaan we de stad verder verkennen en staat er een leuke parktraining op het programma. Iedereen op zijn eigen tempo.

De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner, voordat we weer naar huis vertrekken.

Uiteraard nemen we onderweg genoeg tijd om de mooiste Instagramfoto’s te maken. Zoals deze uit Aken:

https://www.instagram.com/p/BefErHYhm7r/?taken-by=elenihoefsloot

Let op: om mee te kunnen hoef je geen ontzettend goede conditie te hebben. Wij passen de snelheid aan aan de groep. We nemen onderweg genoeg pauzes. Het ochtendprogramma (het bezichtigen van het Mechelse centrum) is ongeveer drie kilometer met minimaal tien stops. ’s Middags in het park splitsen we op. Iedereen loopt op zijn eigen tempo en je bepaalt zelf hoeveel kilometer je aflegt. Maak je niet druk als je vindt dat je niet snel bent. Het gaat om de fun.

Inclusief
 • Retourtje Mechelen met de trein vanuit jouw woonplaats
 • Ontbijt
 • Sightseeingroute van een local
 • Hardlooptraining op bijzondere plekken in Mechelen
 • Lunch inclusief 1 drankje
 • Een leuke goodiebag
 • Een ontzettend leuke dag!
Exclusief
 • Diner en overige drankjes zijn voor eigen rekening.
Kosten

€ 79,00 per persoon

Meld je nu aan als je zeker wil zijn van een (betaald) plekje op onze reis! Scroll nog even door voor de winactie.

Wij heten dan wel Girls Run The World, maar mannen zijn uiteraard ook welkom! Let op: onze vorige reis naar Aken was binnen 2 dagen uitverkocht. Schrijf je snel in. Vol = vol! Mocht je je inschrijven én de winactie winnen, dan krijg je je geld terug. Als je bij ons boekt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

  Winactie (meedoen kan t/m 31 maart 2018)

  Ja, jij kunt met ons mee! Wij geven ook 1 gratis plekje op onze reis weg. Wat moet je daarvoor doen?

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief op onze homepage (zie het kopje: schrijf je in voor onze nieuwsbrief aan de rechterkant)
  • Like onze Facebookpagina
  • En laat ons in een reactie onder deze Facebookpost weten waarom jij met ons mee wil.

  Eleni Hoefsloot

  Na een baan als redacteur bij een reisvakblad en een wereldreis van zeven maanden kan je wel zeggen dat Eleni (28) graag de wereld ontdekt. Het liefst op hardloopschoenen natuurlijk. Haar grote droom: de New York Marathon samen met haar zusje uitlopen.

  More Posts

  Follow Me:
  LinkedIn

  Dit vind je vast ook leuk om te lezen

  7 reacties

  1. Ik was de eerste trip ook mee en wat een SUPER dag was dat ! Dus ben ik er deze keer ook zeker weer bij ,al koste het me dit keer wel wat meer overredingskracht bij het thuisfront . Al dat lope te lope gaat aardig in de papieren €€€€lopen, dus als ik mijn inschrijfgeld terug zou winnen zou dat HELEMAAL een kers op de taart zijn

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *