RegioRun, de winnaars!

RegioRun

De RegioRun! Wat begon als een leuk idee, werd een grootse promotie voor allerlei streken in Nederland. Wat een prachtige posts hebben we voorbij zien gaan. Je hoeft niet zover te reizen om mooie dingen te zien. Met jullie deelname hebben jullie naast de promotie van jullie eigen Regio ook onze regio’s gesteund. In een volgende blog daarover meer. Veel andere partners steunden ons idee en stelden daarom prijzen ter beschikking. In deze blog onthullen wij de winnaars!

RegioRun, de winnaars

Graag vertellen we wie de winnaars zijn. Hoe we de winnaars gekozen hebben? We hebben gekeken naar de posts en hebben veel meer namen dan prijzen op lootjes geschreven (ook wij hebben niet altijd dezelfde mening;-)). En de winnaars van de RegioRun zijn:

Drunen

Wat een prachtige omgeving! Volgens mij wil iedereen wel hardlopen in Drunen! We komen graag een keer bij jou in de omgeving hardlopen! Manon jij wint de prijs van een midweek of weekend voor twee of vier personen in het laagseizoen (=ideaal hardloopweer) bij Vakantiepark Duinrust in Noordwijk! Dan kan je eindelijk eens nagaan of het echt wel zo mooi is als Femke zegt.

https://www.instagram.com/p/B_hhKDRHrpm/?utm_source=ig_web_copy_link

Rijssen

De enthousiaste Joyce is voor jullie vast geen vreemde. Onze RegioRun liet haar eens goed nadenken over haar eigen omgeving. En uiteraard, zoals we Joyce kennen, komen daar prachtige plaatjes uit voort! Joyce wint twee toegangskaarten voor de Euromast. Daar maakt ze vast weer mooie plaatjes. Zwaai je wel even naar Eleni?

https://www.instagram.com/p/B_S0RqaHh3L/?utm_source=ig_web_copy_link

Bollenstreek

Marjolein bracht haar rondje “Comomeer” prachtig in beeld met onder andere de tulpenvelden. Marjolein mag gaan kijken in Noord-Holland en haar waterski’s gaan aantrekken. Ze wint namelijk twee uur waterskiën voor twee personen bij Skeef! Laat je ons weten wanneer je gaat? Wij verzorgen publiek :-).

RegioRun

Leiden 
Martijn maakte een mooie ronde door  Leiden een prachtige stad met een mooie geschiedenis. Martijn wint twee startbewijzen voor de Alkmaar City by Night Run 2021 ! Ook een prachtige stad en een geweldige run, waarover we eerder een blog schreven. Aangezien Esmar vlakbij woont, loopt zij ook gezellig mee. C U in Alkmaar, Martijn!

 

Krimpen aan de Lek

Starten met koekjes en taartjes, dat klinkt goed! Volgens Laura moet je dan starten bij Luux. Wij hebben even de website bekeken en als we daar gaan beginnen, gaan we nooit meer weg. Zullen we gewoon starten en dan daar eindigen? Laura, jij wint met je deelname de tegoedbon van All 4 Running en hardloopshirt!

https://www.instagram.com/p/B_ZstcZHWrO/?utm_source=ig_web_copy_link

Rosmalen

Natasja nam ons  door haar regio mee op de skates! Wat een prachtige plaatjes uit omgeving Rosmalen. Ahhh, en die leuke lammetjes. Door jouw prachtige promotie van jouw regio win je de complete Rogelli Aura Set.

https://www.instagram.com/p/B_YBWAnHIOF/?utm_source=ig_web_copy_link

Natuurgebied Argusvlinder

Charlotte stond vroeg op en liet ons kennis maken met haar regio door deze prachtige plaatjes! Dit willen wij ook! Jij wint met jouw deelname en post ook twee toegangskaartjes voor Keukenhof 2021. Maak je dan ook van die prachtige plaatjes voor ons?

RegioRun

We vragen alle winnaars ons even te contacten op info@girlsruntheworld.nl. De medailles worden zo snel mogelijk gemaakt (het is even wachten op wat materialen) en verzonden, want iedereen is voor ons een winnaar. We hebben zoveel prachtige dingen van jullie gezien, dat we nog lang niet uitgelopen zijn in Nederland. Dank voor al jullie bijdragem en inspiratie! We hopen dat we jullie nog eens om advies mogen vragen als we een rondje door jullie regio willen lopen! Wij willen enorm graag onze sponsors bedanken: Vakantiepark Duinrust, Rogelli, Keukenhof, Euromast, Skeef, Alkmaar City Night Run. Binnenkort volgt de blog over onze regio’s! Stay tuned en blijf genieten van je eigen regio!

Femke de Jager

Enthousiast en ontdekken staat hoog in het woordenboekje van Femke (34). Naast gek op hardlopen is ze ook gek op Duitsland. Een kleine 3 jaar woonde ze in Berlijn en daarnaast heeft ze jarenlang vele plekjes in Duitsland mogen ontdekken, tijdens haar werk als inkoper Duitsland, Luxemburg, België en de Franse Elzas in de reisbranche. Soms hoef je helemaal niet ver te reizen om leuke plekken te ontdekken. Trek je schoenen aan en ga een keer linksaf in plaats van rechtsaf!

More Posts

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *