Hardloopreizen

Ben jij gek op hardlopen en op reizen? Ga dan mee met de hardloopreizen van Girls Run The World! Met een groep van zo’n twintig hardloopliefhebbers gaan we op ontdekkingstocht door een Europese stad. De dag bestaat uit twee delen: een sightseeing-rondje vol bezienswaardigheden en een hardlooptraining in een stadspark.

Met welk niveau kan je meedoen?

Om mee te kunnen met onze hardloopreizen hoef je geen ontzettend goede conditie te hebben. Wij passen de snelheid aan aan de groep. We nemen onderweg genoeg pauzes. Het ene dagdeel (het centrum bezichtigen van een Europese stad) is ongeveer drie tot vijf kilometer met minimaal tien stops. Het andere dagdeel in het park splitsen we op. Iedereen loopt op zijn eigen tempo en je bepaalt zelf hoeveel kilometer je aflegt. Maak je niet druk als je vindt dat je niet snel bent. Het gaat om de fun.

Komende hardloopevents

Girls and Boys Run Delft! Ga jij mee? [UITVERKOCHT!]

Lees hier de ervaringen tijdens onze vorige reizen:

Girls and Boys Run Utrecht (12 april 2019)

hardlopen utrecht nijntje
De goodiebags zijn ingepakt, de route kennen we (ongeveer) uit ons hoofd en langzaamaan druppelen de eerste deelnemers Run2Day Utrecht binnen. Girls Run The World en Girls Running Squad zijn er klaar voor om onze mooie Domstad hardlopend aan anderen te laten zien. Want ze kennen Utrecht misschien al wel, maar nog niet op deze manier! Lees verder!

Girls and Boys Run Leeuwarden (25 augustus 2018)

Hardlopen Leeuwarden Oldehove

Dat Leeuwarden de Culturele Hoofdstad 2018 is zien we direct wanneer we station Leeuwarden uitlopen. De mistfontein met twee grote witte kinderhoofden kun je niet over het hoofd zien. Het is een kunstwerk van de Spaanse Jaume Plense en het heet Love. Gelijk maar even op de foto dan. Al moet ik, Marjolein, dat missen. Mijn trein rijdt niet en ik ben wat later. Als ik aankom in Leeuwarden ren ik richting het Rengerspark, waar de groep net bezig is met een voorstelrondje. “Gelukkig, ik heb nog niet veel gemist”, zeg ik tegen mezelf. Op naar een gezellige dag in Leeuwarden! Lees verder!

Girls and Boys Run Mechelen (12 mei 2018)

Girls and Boys Run Mechelen 7

Na 538 treden omhoog en flink wat verloren zweetdruppels staan we allemaal boven. Het uitzicht is prachtig. De zilveren bollen in de verte zijn onmiskenbaar het Atomium. Nee, we zijn vandaag niet in Brussel, maar in het onbekendere en enorm leuke Mechelen. Met 15 enthousiaste hardlopers gaan wij vandaag deze Belgische stad verkennen tijdens ons tweede evenement. Want dat is wat wij het liefst doen, hardlopend de omgeving verkennen. En waar kan dat beter dan in een stad waar de meeste deelnemers nog nooit zijn geweest? Mechelen! Lees verder!

Girls and Boys Run Aken (27 januari 2018)

Hardlopen in Aken

Het is zeven graden, maar de zonnestralen voelen heerlijk aan als we uitstappen in Aken. De hele week is het nat en ook voor de komende dagen is regen voorspeld. Wij gaan vandaag, op de enige dag dat de zon schijnt, met achttien sportievelingen hardlopen in Aken. Het voelt als een warm welkomsteken van boven. Lees verder!

Heb je vragen over onze hardloopreizen? Reageer dan hieronder of mail naar info@girlsruntheworld.nl.
Werk jij voor de vvv of het verkeersbureau van een leuke Europese (binnenlandse of buitenlandse) stad en wil je jouw stad in the picture zetten? Mail ons dan voor de mogelijkheden.