Hardloopreizen

Ben jij gek op hardlopen en op reizen? Ga dan mee met de hardloopreizen van Girls Run The World! Met een groep van zo’n twintig hardloopliefhebbers gaan we op ontdekkingstocht door een Europese stad. De dag bestaat uit twee delen: een sightseeing-rondje vol bezienswaardigheden en een hardlooptraining in een stadspark.

Met welk niveau kan je meedoen?

Om mee te kunnen met onze hardloopreizen hoef je geen ontzettend goede conditie te hebben. Wij passen de snelheid aan aan de groep. We nemen onderweg genoeg pauzes. Het ene dagdeel (het centrum bezichtigen van een Europese stad) is ongeveer drie tot vijf kilometer met minimaal tien stops. Het andere dagdeel in het park splitsen we op. Iedereen loopt op zijn eigen tempo en je bepaalt zelf hoeveel kilometer je aflegt. Maak je niet druk als je vindt dat je niet snel bent. Het gaat om de fun.

Komende hardloopevents

Op dit moment hebben wij nog geen nieuwe hardloopevents gepland. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven.

Lees hier de ervaringen tijdens onze vorige reizen:

Girls and Boys Run Gouda (14 september 2019)

Girls and Boys Run Gouda - hardlopen in Gouda 1

Exact om 10.00 uur komen de laatste deelnemers aan op station Gouda. Een paar bekende gezichten en meer onbekende gezichten. Wat een eer dat we weer een volle groep hebben die met ons Gouda wil ontdekken. Een grote groep en een heerlijk zonnetje, het belooft veel goeds. En dat blijkt: wat een topdag staat op ons te wachten! Lees verder!

Girls and Boys Run Delft (7 juli 2019)
Girls and Boys Run Delft - hardlopen in Delft

Al maanden terug waren we uitverkocht. Beter konden wij ons eigen evenement, Girls and Boys Run Delft, niet beginnen. Evenement nummer vijf alweer, na Aken (Duitsland), Mechelen (België), Leeuwarden en Utrecht. Iets over 10.00 uur komen de laatste deelnemers aan bij de Oostpoort in Delft en stuurt onze trainer John een foto door van de opstelling voor de warming-up. We kunnen beginnen! Lees verder!

Girls and Boys Run Utrecht (12 april 2019)

hardlopen utrecht nijntje De goodiebags zijn ingepakt, de route kennen we (ongeveer) uit ons hoofd en langzaamaan druppelen de eerste deelnemers Run2Day Utrecht binnen. Girls Run The World en Girls Running Squad zijn er klaar voor om onze mooie Domstad hardlopend aan anderen te laten zien. Want ze kennen Utrecht misschien al wel, maar nog niet op deze manier! Lees verder!

Girls and Boys Run Leeuwarden (25 augustus 2018)

Hardlopen Leeuwarden Oldehove Dat Leeuwarden de Culturele Hoofdstad 2018 is zien we direct wanneer we station Leeuwarden uitlopen. De mistfontein met twee grote witte kinderhoofden kun je niet over het hoofd zien. Het is een kunstwerk van de Spaanse Jaume Plense en het heet Love. Gelijk maar even op de foto dan. Al moet ik, Marjolein, dat missen. Mijn trein rijdt niet en ik ben wat later. Als ik aankom in Leeuwarden ren ik richting het Rengerspark, waar de groep net bezig is met een voorstelrondje. “Gelukkig, ik heb nog niet veel gemist”, zeg ik tegen mezelf. Op naar een gezellige dag in Leeuwarden! Lees verder!

Girls and Boys Run Mechelen (12 mei 2018)

Girls and Boys Run Mechelen 7 Na 538 treden omhoog en flink wat verloren zweetdruppels staan we allemaal boven. Het uitzicht is prachtig. De zilveren bollen in de verte zijn onmiskenbaar het Atomium. Nee, we zijn vandaag niet in Brussel, maar in het onbekendere en enorm leuke Mechelen. Met 15 enthousiaste hardlopers gaan wij vandaag deze Belgische stad verkennen tijdens ons tweede evenement. Want dat is wat wij het liefst doen, hardlopend de omgeving verkennen. En waar kan dat beter dan in een stad waar de meeste deelnemers nog nooit zijn geweest? Mechelen! Lees verder!

Girls and Boys Run Aken (27 januari 2018)

Hardlopen in Aken Het is zeven graden, maar de zonnestralen voelen heerlijk aan als we uitstappen in Aken. De hele week is het nat en ook voor de komende dagen is regen voorspeld. Wij gaan vandaag, op de enige dag dat de zon schijnt, met achttien sportievelingen hardlopen in Aken. Het voelt als een warm welkomsteken van boven. Lees verder!

Reviews van onze loopreizen

Dave: “Bevlogen, toegankelijk en gezellig… Een pracht combinatie die dit kwartet dames voor mij het beste omschrijft. Mee op avontuur mogen gaan naar Gouda en van elk moment genoten!”

Judith: “Afgelopen weekend mee geweest naar Leeuwarden. Wat een ontzettend leuke dag! Een mooie stadsrun waarbij we alle interessante bezienswaardigheden zagen. Een heerlijke lunch en een heerlijk diner! En de dag gestart met een fijne hardloopochtend in het park. Lekker samen aan de slag en ook op eigen tempo gelopen. Erg leuk dat er zo’n gevarieerde groep mee doet, dat zorgt voor een hoop materiaal om over te kletsen. Ik heb nu al zin in de volgende!”

Ruud: “Zondag 7 juli hebben wij in Delft een geweldige dag gehad. Eerst een leuke training van John, daarna voor een ieder een eigen loopje pakken….lekker wezen lunchen en toen voor de aanwezige verbaasde mensen op de terrasjes en loop door Delft met uitleg van oude gebouwen en bezienswaardigheden door onze Girls ….wij namen later afscheid met het verkrijgen van een medaille en een shirt …wat mij opvalt is het saamhorigheid gevoel ….”

Nadia: “Thanks meiden! Wat een top dag. Alles klopte. Onwijs genoten. Op naar de volgende keer. Wij zijn echt fan nu😊😘”

Erwin: “Was super goed geregeld, leuke plekjes in Delft gezien.”

Heb je vragen over onze hardloopreizen? Reageer dan hieronder of mail naar info@girlsruntheworld.nl. Werk jij voor de vvv of het verkeersbureau van een leuke Europese (binnenlandse of buitenlandse) stad en wil je jouw stad in the picture zetten? Mail ons dan voor de mogelijkheden.