Girls & Boys Run, onze hardloopreizen op rij

Girls & Boys Run hardloopreizen

Ben jij gek op hardlopen en op reizen? Misschien ben je al een keer meegeweest met een van onze hardloopreizen. Door de corona is het er al even niet van gekomen, maar we hebben mede door alle inzendingen van onze virtuele RegioRuns inspiratie genoeg. Zodra het kan, organiseren we weer snel een toffe trip. Graag zetten we de hardloopreizen die we al georganiseerd hebben op een rij. Waar zou onze volgende Girls & Boys Run naartoe gaan?

Hardloopreizen van Girls Run The World

Hoe onze hardloopreizen eruit zien? Met een groep van zo’n twintig hardloopliefhebbers gaan we een dag op ontdekkingstocht door een Europese stad. De dag bestaat uit twee delen: in de ochtend een hardlooptraining in een stadspark, vervolgens een lekkere lunch en in de middag een sightseeing-rondje vol bezienswaardigheden. Iedereen die vijf kilometer rustig kan rennen, kan meedoen.  Wil je weten hoe het is om mee te gaan? Lees dan snel de verhalen van onze hardloopreizen. Een ding is zeker: sportief plezier is 100% gegarandeerd.

Hardlopen in Gouda

Girls & Boys Run Gouda – september 2019

Op een prachtige zonnige dag genoten we met een gevarieerde groep hardlopers in Gouda, de stad van de stroopwafels en de kaas. Een leerzame training van John in het groene IJzendoornpark, een heerlijke lunch in de tuin van het Museum Gouda, een run langs alle bezienswaardigheden en natuurlijk proeven we kaas en siroopwafels. Runningboy Dave verwoordt de dag als volgt: “Bevlogen, toegankelijk en gezellig… Een pracht combinatie die dit kwartet dames voor mij het beste omschrijft. Mee op avontuur mogen gaan naar Gouda en van elk moment genoten!”

Girls & Boys Run Gouda

Hardlopen in Delft

Girls & Boys Run Delft – juli 2019

In de stad van het Delfts blauw startten we de dag met hardloopscholing op het terrein van de TU Delft. Na een overheerlijke lunch waarbij de hardlooptips over de tafel vlogen, verkenden we al rennend de plaats waar onze Eleni gewoond heeft. In onze hardloopoutfits bezochten we Museum Prinsenhof en was er volop tijd voor fleurige foto’s. Onze oudste deelnemer van vandaag was Ruud: “Zondag 7 juli hebben wij in Delft een geweldige dag gehad. Eerst een leuke training van John, daarna voor een ieder een eigen loopje pakken, lekker wezen lunchen en toen voor de aanwezige verbaasde mensen op de terrasjes en loop door Delft met uitleg van oude gebouwen en bezienswaardigheden door onze girls. Wij namen later afscheid met het verkrijgen van een medaille en een shirt …wat mij opvalt is het saamhorigheidsgevoel .”

Girls & Boys Run Delft

Hardlopen in Utrecht

Girls Run The World & Girls Running Squad  – april 2019

Een andere opzet dan onze normale hardlooptrips. Samen met Girls Running Squad renden we in de avonduren door Domstad Utrecht. Na een toffe training van Run2Day Utrecht  gingen we op naar de zeven steegjes, de Oudegracht en de geblindoekte wolf. Iedereen moest natuurlijk ook op de foto met de enige echte Nijntje!

Girls & Boys Run Utrecht

Hardlopen in Leeuwarden

Girls & Boys Run Leeuwarden – september 2018

Toen Leeuwarden de Culturele Hoofdstad was, moesten we natuurlijk ook met een groep de vriendelijke Friese stad verkennen. Langs grachtjes, historische gebouwen en standbeelden ontdekten wij wat een verhalen deze stad herbergt. Judith: “Afgelopen weekend meegeweest naar Leeuwarden. Wat een ontzettend leuke dag! Een mooie stadsrun waarbij we alle interessante bezienswaardigheden zagen. Een heerlijke lunch en een heerlijk diner! En de dag gestart met een fijne hardloopochtend in het park. Lekker samen aan de slag en ook op eigen tempo gelopen. Erg leuk dat er zo’n gevarieerde groep mee doet, dat zorgt voor een hoop materiaal om over te kletsen. Ik heb nu al zin in de volgende!”

Girls & Boys Run Leeuwarden

Hardlopen in Mechelen

Girls & Boys Run Mechelen – mei 2018

Mechelen is bij veel mensen nog niet zo bekend, dus een goede reden om deze Belgische stad hardlopend te ontdekken. Tijdens een bloedhete dag renden wij met een superenthousiaste groep langs alle bezienswaardigheden van deze pittoreske stad. Dat er een braderie was en mensen af en toe raar naar ons keken (want wie gaat er nu rennen door een stad in die hitte), maakte ons plezier die dag alleen maar groter. We sloten de dag af met een beklimming van de beroemde Sint Romboutstoren. Voor herhaling vatbaar!

Girls & Boys Run Mechelen

Hardlopen in Aken

Girls & Boys Run Aken – januari 2018

Onze allereerste hardlooptrip ging naar het Duitse Aken. De stad herbergt de geschiedenis van Karel de Grote die er in de achtste eeuw woonde en Aken beschouwde als het centrum van zijn Europese rijk. Langs beelden, fonteinen en indrukwekkende binnenplaatsen liepen we in de voetsporen van de machtige keizer. Natuurlijk genoten we van een typisch Duitse Flamkuchen en reisden we na een prachtige dag moe en voldaan terug naar Nederland.

Girls & Boys Run Aken

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vrolijke hardloopverhalen en wil je misschien een keer mee op een van onze hardloopreizen? Volg ons op Facebook en Instagram zodat je direct op de hoogte bent van een nieuwe Girls & Boys Run… Wie weet ontdekken we de volgende stad samen met jou!

Esmar van Langen

Esmar is 40-plusser, moeder en verslaafd aan hardlopen en reizen. Ooit gaat ze de hele marathon lopen...

More Posts

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *