Alle hardloopverhalen van onze runninggirls & -boy op een rij

Hardloopverhalen van runninggirls

Word jij ook zo blij van het lezen van mooie en inspirerende hardloopverhalen? Verhalen van runninggirls & -boys die je vertellen over hun hardloopleven, – prestaties, – doelen en over zichzelf. Wij hebben de blogs van alle runninggirls & -boys die wij geïnterviewd hebben verzameld in een handig overzicht. Van een rennende stewardess tot een oud wereldrecordhoudster op de halve marathon en van een hardloopster met reuma tot een voormalig Nederlands kampioen (open water) zwemmen. We wensen je veel leesplezier met deze heerlijke hardloopverhalen!

Alle hardloopverhalen op een rij

Esther Prijs

Onze eerste runninggirl was Esther Prijs. Zij vertelt over haar ervaringen tijdens de Trail des Fantomes in de Ardennen en de Great Fjord Run in Noorwegen.

Ilona Joesten

Toen Ilona nog geen Asics Frontrunner was, rende ze ook al veel hard. De verpleegkundige rent graag samen met haar tweelingzus Valerie. Lees welke hardloopdromen Ilona toen had.

Ana Lopez Swinkels

Ana geniet net als wij van hardlopen op reis en staat op het moment van de blog op het punt voor een half jaar naar Australië te gaan.

Frouke Poot

Onze rennende stewardess Frouke vliegt met onze nationale trots de hele wereld over. Ze vertelt over hoe ze begon met hardlopen en over de bijzondere plaatsen waar ze graag ooit zou willen rennen.

Debbie Meijer

Fitgirl Debbie vertelt over haar hardloopwedstrijden in het buitenland, met als absolute hoogtepunt de Jungfrau Marathon die zij in estafette-vorm liep.

Anne Beuken

Dat Anne haar hart aan Afrika verloren heeft, wordt snel duidelijk als je deze blog leest. De oprichtster van Street Child Spanje deed mee aan meerdere marathons in Afrika, waaronder de Sierra Leone Marathon.

Lien Robberechts

Onze Belgische blogster vertelt over hoe zij ooit door een verliefdheid met hardlopen begon.

Simone Tanner

De altijd positieve Simone kennen we allemaal van de maandagcomplimentjes. Op het moment van het interview was ze als lid van het Runnersworld Dreamteam ruk in training voor de marathon van Eindhoven.

Marja Bak

Een grote eer om de eerste wegatlete van Nederland en oud wereldrecordhoudster op de halve marathon te mogen interviewen. Met haar prachtige bos rood haar rent zij nog steeds vele kilometers.

Violet Annaert

Deze fleurige runninggirl staat altijd met een prachtige glimlach op haar kleurrijke foto’s! Ze heeft meerdere buitenlandse marathons op haar naam staan, waaronder New York.

Mariska Heeman

Mariska was een van de deelneemsters aan de UNICEF Rift Valley Marathon in Kenia. Lopen in het land van de kampioenen, daar dromen we allemaal van toch?

Janneke Poort

Hardlopen terwijl je reuma hebt? Zeg tegen Janneke dat het niet kan en het kan wel! Als je een verhaal zoekt over een hardloopster met  doorzettingsvermogen…

Suzanne Brummel

Voormalig Nederlands kampioen (open water) zwemmen, cum laude afgestudeerd in Economie, Bestuur en management, en blogger. Need I say more…

Manon Schutter

Deze knappe dame is naast fanatiek hardloopster, fotomodel en werkt bij Rituals Cosmetics. Als Asics Frontrunner rende zij in december 2018, na een vervelende blessure, 180 kilometer in het Midden-Oosten.

Maaike Portenge

Diep respect voor deze lieve runninggirl die het rennende bewijs is dat je om hard te lopen geen maatje 36 nodig hebt.

Monique Veldhuizen de Vries

Monique is de frêle sporty spice die altijd de meest vrolijke hardloopsokken draagt. Hardlopen is niet genoeg, want Monique is ook nog fanatiek trainster bij Fit4lady in Heerhugowaard.

Doris

Do_runs_ loopt zoals haar naam al zegt altijd hard en ook op reis. Ze vertelt hoe het is om hard te lopen in het prachtige, maar bloedhete Sri Lanka.

Erwin van Zandvliet

Deze runningboy is een geval apart. Hij rent nog maar drie jaar en heeft al meer bijzondere marathons op zijn naam staan dan menigeen alleen maar van kan dromen. Wat dacht je van de Great Wall Marathon in China, de Persian Gulf Marathon in Iran en de Polar Circle Marathon op Groenland?

Karen Marcus Bliekendaal

Een mooie hardloopvrouw die niet alleen een passie heeft voor rennen, maar ook voor lekkere glutenvrije recepten.

Wil jij ook een keer jouw hardloopverhaal vertellen en runninggirl of – boy van de maand zijn? Stuur ons dan een berichtje en wie weet staat jouw verhaal binnenkort online tussen deze mooie hardloopverhalen!

Esmar van Langen

Esmar is 40-plusser, moeder en verslaafd aan hardlopen en reizen. Ooit gaat ze de hele marathon lopen...

More Posts

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Dit vind je vast ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *